![]() |
bırakıp gittin yarrrrr....
ellerin oldun yarrrrr.... senle dolu bu kalbi.... cansız bıraktın yar.... |
Sen ağlama gülüm bir damla gözyaşın yeter
|
Dert bende derman sende
Aşk bende ferman sende Öldüren güldüren Her gün ağlatan kalp sende |
Gitmee yakınımda dur hemen.. hasret çekemem ki yeniden.. sormadın nie böyle üzgünüm.. bilmedn ki beni sen sensiz kederdeyim..
ahhh beni böyle yanlız öksüz bırakıpta gitme ölürüm.. solarım derdime..DERMANIM OL.. yorgun düştü yüreğim yorgun seni çok sevmekten.. Gel sen bende seni bul.. |
her adımm anladım
seni bana bağladı adım adım mutlukluktu anladım |
Ne yapsam ne düşünsem
Aklımda yine sen ßir türlü seni söküp çıkaramadım içimden |
kalbimi kırdın tebessüm ettim bir şey demedim
kalbim senindir sen kendini parçanı yok ettin dalı kurasa ağaç yağmura nasıl küser saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler alı koymuş tebessümü aşığına bir zalim yıkılır dökülür ama kalp kırılsada severr |
seni çöpe atacağım poşete yazık.. bi sigara yakacağım ateşe yazık..
aşk gidene acımakmı bu yükü taşımak mı..Yarayı kaşımak mı..Sor iyisi cıkacak mı..İçime akacak..Güneş açacakmı. |
unutup acı mı
alıcam öcü mü asıl o zaman görücek gücü mü onunda yerini biri dolduracak kadere inanırım OLACAK OLACAK... |
eşka dila zore wella belomebe
ez zanım bexet reşim şansemle tuneye ey gidi dünyaye ey gidi mal xayin |
bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye bu ceza ,bu hükmün sonu nereye dayanmaz yüreğim belki seneye o zaman ya benimsin ya elin nolur söyle, nolur söyle offfff o zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm ya yüzüm ol ya hüznüm |
Bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi
Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi |
Sen vazgeçilmez hayatımın tek a$kı
Sen anlatamadığım öylesine ßir tutku |
takıl ağıma cnm ,tadına baqacğm:2:
|
ßöyLe ßir acıya yürek nasıl dayanır Nasıl aLı$ır ßiLmem |
Gamla kederi sildim attim Askla yattim askla kalktim |
Denizlerde dalgalandım taşları oymak için |
Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır |
Hasret yürekte eskir yeminler yalanlarda |
Kim bilir yıldızdır belki geceleri Dü$tür akar nehirleri kim bilir ? |
Sevdadandır ...
Dedi annem aLdırma. |
gözlerimi açsam we sen çıksan karşıma:o
|
Dilime yar oldu bütün dualar Gözlerim kan ağlar |
gördümki oyunbozan bir aşıksın her kalpten bir oyuncak olur sanmışsın gönlün ister canın çeker hep alışmışsın yokum bu aşkta artık bensizsin yalnızsın |
Ah hayat çabuk geçiyor Çaresiz her şey değişiyor Bildiğim tek bir şey var Yazık ömür sensiz bitiyor |
Seni severdim ve sana rağmen |
Paşa paşa gidiyor Ne istedim o biliyor |
ßir sevda ate$i gönlümü yaktı ßeni acılarla yalnız ßıraktı |
Doktorların yorumuyla Ben gözyaşı sorunuma son verdim Ağlamayacağım, ağlamayacağım |
Söz vermi$tin ßana Yanı ßa$ımda ya$lanmaya |
sevdim sevilmedim seveni sevemedim |
başkaları gitmiş olur gidince
bir sen yakın olursun uzakta kalınca |
Ah yaralar; ah o yaralar Ah yaralar; içimi paralar |
Kara yazı yazmayalım aramızı bozmayalım Aşk bu kadar düşmüşken biz sırtından vurmayalım |
olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım |
Karanlıktan doğarsın Güneş gibi alev alev |
öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar sevsem seni doyasıya yıpratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader |
gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı içimde yer yer kanar saklı |
Olsun be güzelim olsun Aşkın sağı solu belli olmaz Ben aklımı senle bozdum Hiç kimseyle işim olmaz |
Kalbimde hüzün Aynada üzgün yüzüm Beni tanıyanlar Buna birisi sebep diyor Susuyorum |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:30 . |