![]() |
walla oturmusuz geziorz....:11:
|
oturuoruzz üzlicimm..:72:
sen napionn...:D |
ben de kuzenimle konuşuyom. bi de sizinle:)
|
kim peacer mı? sıleee gelsin.....buraa....hep birlikte konusalım....
|
hee odur. ama bilgisayarını ben zaptettiim için şu an konuşamıyo sizinle:D ama slmları warr
|
a.s..:)
|
waaay a.s.....bende msn de falan konusuosun zannetmistim.... bu arada ben size kactım dedim de cıkamıormm alla kahretsin....:11:
|
:11:
|
çıkma o zaman. evet yanımda. o da aşk acısı çekiyo:) ben de onu teselli edeceğime sizinle konuşuyom:D
|
bagımlılık budur iste yhaa...hiic esrar ictinizmi bilmem ama aynen onun gibi bişi bu forumdan cıkamama...:72:
|
doru diyosun. kuzenler tutturmuş çık aramıza dön diye. çıkamıyom:D
|
Alıntı:
|
bu arada adı neydi?
|
şeymaa. o da çok sver ya orhan babayı:11:
|
:11: ii o zmn...:72:
|
gecen barda gündüzün kafede olsun...
altında 3,25 cabrio üstünde levis kotun olsun... hap at cigara iç kafan güzel olsun... ha bu arada unutmiim bayramın kutlu olsun :D |
ooyy saolasın cnm benimm;) inş olur o yazdıklarınn..:D
sennde bayramın mübarek olsunn...:) |
saol canım :D
eee ne yapıon bayramda:D öle ewde mi oturuyon? |
yok valla sana dediğim gibi geziomm...:Dyarında arkadaşlarla gezecez...anlayacağın bayram gezerek geçtii..:D senn nası geçio bakem?:D
|
bilardo salonlarında :d sokak köşelerinde :D o bar senin bu cafe benim su arkadas bu arkadas ....
annayacaın yoğun geçiyo tbe babam bırakırsa :D |
ooh oohh ii valla...:D baya yoğun geçiomuşş...;):D
|
:D
|
:D :D yaw cnm okula gitmek istemio yaw..erken kalkmamak çok güzel yaa....;)
|
:D ewet ya sabah erken uyanmak zor oluyor walla :D
bende dershaneye gitmek istemiyorum :D ama |
oof ooff..:D
|
:D meşhur bi söz var belki billiin '' zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır'' :D
|
Slm Helİncİm Nbr? Ben Geldİm Gİtmeden Son Kez Bİ UĞrİİm Dedİm :2:
|
hımm........:D umarım zafere gideriz yav...;) :D
|
ooyy sinem ablaa yaa..........:( ooffff..gitmesen olmuo mu
|
iyi bayramlar...
|
tşk ederimm..sizede hayırlı bayramlar..:)
|
helom geldm ama yoksun.. ders calısyonn dimiii kib cane
|
hayırlı olsun artık takılırız
|
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Sövdüm, sövdüm, sövdüm� ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gizom emre aydın şarkılarını koymuşun..:D saol cnmm..tşkler..harika...
|
Hayırlı olsun helin..Bu arada inşallah hayalindeki üniversiteyi kazanırsın..Ben 1 yıl trabzonda oturdum ve tam deniz kenarında cennetten bir köşe adeta karadeniz teknik.
|
teşekkür ederim mahir abi...bende gördüm tarbzonu bikaç yıl önce ve gördükten sonra kesinlikle karadeniz teknik üniversitesinde okumalıyım dedim.:)..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:55 . |