![]() |
Gülümse
Gülümse bitsin karanlık Gülümse karamsarları şaşırt Gülümse güller açsın yüzünde Gülümsemenle yayılsın ışık Dünyayı ısıtamasan da güneş gibi Çevreni ısıt Yaşar Kemal :2: |
:2:sen geçrekten değerli birisin:1:
|
Sen de öylesin...
|
garip olan ne biliyor musun?kendini iyi hissetmediğin bir anda dostunun değil de(ulaşamıyor olmak bile kırıcı oluyor bazen) pek yakından tanımadğın ama yine de çok sevdiğin birinin, yanında olması..ve o tanımadığın kişiye birden dost gözüyle bakmak:)işte bu yüzden gerçekten değerli birisin benim için yoldaş:2:
|
bugün foruma girip girmemekte kararsızdım ama iyi ki girmişim;)gerçekten iyi geldi.."sayende":)
|
Vayyy, beni şımartıyorsun...
Her zaman yanındayım ben, bir dostun olarak. Beni bir dost olarak kabul ettiğin iin gerçekten çok mutlu oldum. Yoldaş'ım benim.:2: |
Alıntı:
Yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana.:2: |
şımartılmaya layık olduğunu bir kez daha tekrarlıyorum;)(hatırlarsan aynı cümleyi kurmuşum birkaç kez)
sen de geri çevirmediğin için sağol:2:yeni bir dost kazanmak güsel bişe;)hele de böyle değrli biriyse...:) |
Alıntı:
güldürmekle kalamdın alüst olan moralimi de düzelttin..bunun için bir kez daha "teşekkür" dostum:2: |
Teşekkür ederim yoldaş bu güzel düşüncelerin için. :2:
|
Alıntı:
o zaman artık ruh halini değiştirirsin ha?:70: |
:)
|
İşte şimdi tam oldu.:1: Teşekkür ederim beni kırmadığın için.:2:
|
seni kıran kırılsın:)
|
:2:
|
Sararan çimenlerin yeşilliğini
Solan çiçeklerin güzelliğini Hiçbir şey yerine getiremez. Ama herşye rağmen Hayat üzülmeye değmez. :2:bunu bana hatırlattığın için sağol;)senin kadar iyi paylaşım veremzsem de idare et:)bugün yeterince beni idare ettin gerçi ama... |
Estağfirullah.Ne demek idare ettin aşk olsun. :2:
|
:rolleyes:
|
bnm çıkmam lazım artık ablam geçecek pc başına
bugün bana verdiğin huzur için tekrar tekrar teşekkürler...İYİ Kİ VARSIN:106: görüşmek üzere:25: |
İyiki geldin güzel sohbetlerde bulunduk. Sen de iyiki varsın. :106:Görüşmek üzere. kendine iyi bak.:25:
|
Yağmurda Kaybettiklerimize
Yağmur yağıyor şehrimin sokaklarına Camlarıma vuran küçük damlaların sesi Belirsiz bir yönden gelen rüzgarın sesine karışıyor Gözlerim yerdeki bir noktaya takılı Damlacıklarla beslenen küçük bir su birikintisi Kulaklarımda annemin ninnisini hatırlatan yağmurun sesi.. Küçük damlalar gücünden emin Yokuş aşağı akan dereler oluşturuyor Bir nuh tufanı yaratmak ister gibi Birleşip kükreyen öfkeli bulutlar mağrur Kimini evsiz, kimini annesiz, babasız, kardeşsiz Bırakmak ister gibi yükleniyor şehrime Sizin suçunuz der gibi Yağmurun şiddetiyle son yaprakları kopuyor Sonbaharı yaşayan ağacımın dallarının Her yaprak yaşamdan kopan bir can gibi Yağmurlarda kaybettiğimiz.. Saçma sapan nedenlerle kaybettiğimiz canları düşündükçe Gözlerim yaşarıyor Kazanmamız gereken bir savaşı kaybettiğimiz için Bir kaşık su! ya canları verdiğimiz için Koluma kara bir bez parçası bağlıyorum Yağmur bize gülerken ben size ağlıyorum Yaşar Kemal |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ne kadar da tatlı bir bebecik.. Maşallah...
Benim de böyle bir yeğenim var. O da bunun gibi minik ve tatlı. Teşekkür ederim bunu sayfama koyduğun için canım kardeşim. :2: |
Kerwan Kanî diherikîn Karwan diçûn Tişt nema li dû Hêvî ar û dû Û bayê gerok Ji xew rakirin Bîrhatinên kûr Çavê te yî girî Lêvê te yî gezo ax ax Karwan diçe zû Şarê min î dûr Bêje bav û dê Yara çav li rê Ezê bêm bêm û bêm Wê bête ew roj AHMET KAYA(?) |
slm...nasılsın???bayaa oluyo görüşmeyeli...hiçç yoksun deme önce baktım kimseler girmiyo artık foruma bende girmemeye başladım ama sonra da siz girmeye başlamışsınız...baktım ben yokken koyduğun şiirlere her zamanki gibi çoğğ güselller...görüşmek üzere by...
|
güzel dmek az kalır canım;)
|
Merhabaa...niye görünmüyorsun ortalıkta yoldaş?:confused:
|
Alıntı:
Ooo hoş geldin neşşşla... Ama gene ben yokken gelmişsin. Ne zaman karşılaşacağız seninle bilemiyorum...:72: Özledim yaw senin sohbetini be... Şiirlerimi beğenmene çok sevindim inan. Senin paylaşımlarını da takip ediyorum. Gerçekten okumaya deper şeyler... (Ciddi söylüyorum bak.:2:) İnşallah bir gün karşılaşırız. her zaman bekliyorum sayfama...:2: |
Alıntı:
Teşekkür ederim bu güzel iltifat için.:70: Bu aralar siteye pek fazla takılamıyorum ne yazıkki. İş güç yoğun bu aralar. Geldiğimde de seninle karşılaşamıyoruz malesef..:65: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
bak karşılaştık bu sefer:)nasılsın bakalım?
|
Bu ne kadar güzel bir selam yaw. :2: Hoş geldin.:2:
|
Alıntı:
Ne kadar güzel bir şans bu... İyiyim tşk. Sen nasılsın görüşmeyeli.:2: |
Seninle sohbet etmeyi çok özlemişim yaw. Ama ne yazıkki şimdi gitmem gerekiyor. Beni çağırıyorlar. yapmam gereken bazı işlerim var. Beni affet ne olur akşam tekrar devam ederiz. İnşallah akşam karşılaşabiliriz gene.
|
ben de özlemişim sneinle sohbeti yoldaş:2:ben de iyiyim teşekkür ederim.yaw okeye dalmışım burayı unuttum:72:özür dilerim ama anlaşılan senin de işin varmış..inşallah karşılaşırız:69:şimdilik kib..
|
sayfan hayırlı olsun..!!!
|
Alıntı:
Bu ikinci hayırlı olsun deyişin:72: ama tekrar teşekkür ederim.:2: |
slm...
oleyyy be nihayet karşılaştık..:) eee nasılsın görüşmeyeli??? |
Alıntı:
Ah bi de ben öğrenebilseydim şu okeyi...:72: Evet işim olduğu ilin çıkmak zorunda kalmıştım forumdan. Ama şimdi geldim, bu seferde sen yoksun...:79: |
Alıntı:
OOO kim gelmiş kim gelmişşşş. Benim değerli arkadaşım neşşşla gelmiş. Hoş geldin.:2: Çok şükür karşılaşabildik. Ben çok iyiyim hele şimdi daha da iyiyim. Sen nasılsın bakalım? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:31 . |