![]() |
tmm aslında bende inanmam pek o şeylere ama sen baya bi etkinsinde kalmışsın belli..
|
Yaa... annemin kizlik soyadini bildi. dedemin dogum tarihini.. usteLik ingiliz. Brrrrr.. gebercem gebercemm. Korkudan sagima soluma bakamiyorum..:11: |
arkana bak sana bakıyo..:72::11:
bugün ruşen aradı sana slmları vardı.. ocak 11 de yemin törenleri var ondan sonra dağıtım falan olucakmış.. çarşı iznine çıkınca seni arıyacakmış şuan ordan sadece ev ve iş tellerini arıyabiliyolar ondan seni arıyamıyomuş.. |
Peki tmam.Beklicem .. Offf .. Napsam Ki. :65: Catiya cikmaya korkuyorum. Off deli kafam Offf. :143: |
yaw korkma bak ben varım.:2:
|
Tabe cinden kork satana sigin..:11: Kalkip abdestmi alsam. oF Korkudan guluyorum.. Of be kizm ! off of. |
sende varya e git kendini as kurtul..:72: yaw babam yine rahatsız annem geldide yanına gittim biraz..
|
|
Bir Kalleş Düzenci Geceden..
Karlı Dağlar Of Dediler Of Dedi Cilo Of Dedi Munzur Of Dedi Ağrı Ve Keşiş Ve Süphan Dağı Of Dediler Of Dedi Toroslar Ormanlarımız Limanlarımız Şehirlerimiz Ve Bilcümle Nehirlerimiz Of Dediler Bu Terazi Bu Ülker Tanıktırlar Geçtiğinizi Gördüler Hışımla Ve Dolu Dizgin Bir Kalleş Düzenci Geceden Ve Batak Göllere Karanlık Göllere İlle Görkemli Yalnızlığında Gökkubbenin Hey Benim Kara Sevdam Kalleş Kaderim. E. Gökçe |
Karlı Kabalaklı Dağ..
Şu Evren Şu Ülker Şu Samanyolu Şu Ay Şu Zühre Şu Kervan Kıran Belden Çok Evvel Vardı Benden Sonra da Var olacak Hey Dağ Yüce Dağ Karlı Kabalaklı Dağ Essin Bağrıma Çığların Buzulların Rüzgarı İşlesin Yüreğime Soğuk Zemherinin Kar'ı Göğsü Güzel Kaba Dağlar Hey Dağlar Verin Bana Ala Geyikleri Kurtları Kartalları Açsın Koyun Gözleri Hıra Çiçekleri Nergisler Elvan Elvan Fışkırsın Su Gözeleri Yerli Kayalardan Yıldızları Tutayım Bir Bir Anadan Üryan Kulaklara Küpe Olsun Küpe Hem Dillere Destan Ne Ayak Bassın Toprağıma Koca Götlü İt Suratlı Gavur Ne Kırk Ayaklar Yesin Ne Yılan Kırkan Yani İçerdeki Düşman Sütümü Ekmeğimi Yoğurdumu Kaba Ardıçların Çamlarınla Sığırların Davarların Ve Asi İnsanlarınla Berhudar Ol Muzaffer Ol Daha da Özgür Ol... E. Gökçe |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:40 . |