![]() |
Dunya uzerindeKi tek rengarenk satansin sen.. :) Pozitif adam !..:72: Sicak yurek , can dostum..iiki varsin Allahim seni ve sevdikLerini korusun. |
teşekkürler yukarıda yazdıkların aynen senin içinde geçerli..:2:
|
Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim.. Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hatırlatırım sana kendimi, Anlamsız bir rüyanın son hecesinde... Yarın sabah olmasada Bir sabah kalkacaksın Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklarındaki tebessüm güldürecek insanları Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdiğim gibi... Anlamadın di mi? Gittim ama Mutluluğu bıraktım kanına .. Ceyhun Yılmaz |
Çok Sevmişti.. Herhangi bir geminin limandan ayrılmasına bile ağlar oldum Sonra akşamların gelişi gündüzlerin vedası üzdü beni Sayende yaşadığıma bile efkarlanıyorum Artık gerisini sen düşün Sebepsiz hüzünlerdir benim kirpiklerim İster istemez öpüp kaçarlar beni Hiçbir şey olamamış gibi Nasıl bir selama mutlu oluyorsam Sensizliğimde bir yağmur damlası bazen kahrediyor beni Çok genç ölücem belki Belkide yaşayanlar kendi nefeslerine bile inanamayacaklar öldüğümde Elbette her veda gibi hüzünle uğurlanıcam Kimileri üzülecek kimilerinden fazla Az yaşadı diyecekler arkamdan az yaşadı Ama çok sevmişti... Ceyhun Yılmaz |
ben yatsam bana kızarmısın başım çok kötü...
|
Evet cook kizarim.. basinda agrisa disinde agrisa durcn burda basimda.. :85: deli dumruL..yat tabii.. Iyi gecen oLsun.. :) Burada kiyamet kopuo.. butun komsular costu varya.. kuLaklarimi tikiyorum..:11: |
tmm hadi kendine cici bak tmmı.. kulaklarına pamuk tıka..:11: artık yeni yılın ilk gününde buluşmak dileğiyle ii geceler..
|
E barut kokusunu napcas.. burnumada camasir mandalimi bulcas simdi..:72: Iyi geceLerr..non-stop Ruyalarr.. :72: |
ii geceler..:72:
|
slm n habersin.. ruşen aramıştı az önce seni aramış ama telin kapalı galiba oda msj atmış.. teli açık tutmanı söylüyodu seni aradım ama ulaşamadım. bi ara çaldı sonra kapandı.. hbr vermeyi unutma tmmı..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 . |