![]() |
Hey Cipso.. ben geLdim..:2: |
hoş geldin du teldeyim bitsin gelicem...
|
geldim...
|
Sefa getirdin.. :72: Gerci bu yorgunLukla sefa bile cekilmesss.. Sabahtan beri pestilim cikti benm.. ! |
Kimbilir...
Ne zaman düstün sol yanima da, vuruldum sözlerimden benim yazim degilsin, korkarim kisim da tenimde çildirmis bir dilek tutusturur iliklerimi Sen atessin.. saat 17:28 kimbilir, simdi neredesin..? Yoruldum korktugum yanginlara yakalanmaktan suya düstü intihar, boguldu son bakis kimi istesem uzaktir kiyi boylari vedalar alnima islenmis, nakis nakis ask! Sevdigim ama dokunamadigim çiçek kulaç attigim dalgalara sikisti haykirisim gitmeyi ögrettiler bana, kalmak nasildir..? Nasildir bir gögüste endisesiz uyumak.. Yirttigim takvim yapraklarinda agliyor çocuklugum söylesene, nasildir dudaklarini bir dudakta uyutmak..? Ne zaman girdin aklima da, karistim gecelerde benim sevdam degilsin, korkarim sevenim de yürekte saha kalkmis bir arzu islatir dilimi Sen havasin.. saat 22:16 kimbilir, simdi hangi kuytudasin... Arindim ve çözüldüm geçmisin kirli nefesinden geceye düstü uyku, titredi aci soluk kimi çagirdiysam, kapalidir seslerinin yolu üsümeler içimden akiyor, oluk oluk tutku! Bildigim ama gösteremedigim resim akittigim renklere takildi gül yüzlü uçurtmam susmayi ögrettiler bana, konusmak nasildir..? Nasildir, bir sesin içinde bagdas kurup dinlenmek..? Yitirdigim öpüslerde yaniyor sevgilerim söylesene, nasildir bir yüregin içinde demlenmek..? Ne zaman geldin yanima da, dagildi hüznüm kaçarim degilsin, korkarim tutanim da Sen topraksin.. saat 22:39 kimbilir, simdi hangi duygunun uykusundasin.. Pelin ONAY |
noldu yaa söylesene.. yaw bugün hatlarda yine sorun var ha bire net gidiyo sinir oldum...
|
Yaa.. benm ilkokul arkadasim var Claudia.. onunla sabah deli gibi yuzduk.. git-gel 15Ledik.. sonra onLara gittik kahvalti yaptiK.. sonra carsiya talana gittik.. malum hasat zamani.. acik havada amator rockerlarin canli performansini izledikk.. sarki soyleyip tepinmekten oldummm.. dahada dio Ki gel bize kahve icelim dizi izleyelim.. off..bi ay gormek istemiyorum bida o kizi.. :11:
|
ah Claudia ah bir değil iyisimi sen 2009 a kadar görüşme..:72:
|
Gorusmicem.. annemde hep soylenio nerden buLdun bu kizi dié ! ikimiz yanyana cok komiK gorunuoruz.. bende pigment yok oda simsiyah.. :11: |
haa o siyah kız demi bi ara sölemiştin annem bunu sevmiyo die..:72::11: görmek isterdim onu..:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:55 . |