![]() |
niye son defa bir daha içmiyicek misin yoksa:2:
|
beni unutma:(
CUMAN MÜBAREK OLSUN DERİN YAAAA BU GÜNLERDE AYRAN İÇTİNMİ BİLMİYORUM AMA BEN İÇMEDİM:85: |
canımsın yaa kim ayırdı bizi ben burdayım canım bir ara pc çöktü benim şimdi iyi durumu eskisindende iyi şükür fazla kalamadım kardeşimin pcden girdim bir iki defa bakıp çıktım müzik arşivim vardı bir zamanlar pc çökmeden önce onları aktarmamışız hepsi gitti iki gün onlarla uğraştım
|
TAMAM BİRAZ İDARE EDER BENİ BU SÖZLER :20:ŞİMDİ M!qRoN YESİN Mİ :70: SENİ YERİM SENİ YERİM YANINDA OLSAM O REKLAMDA Kİ GİBİ YANAKLARINA ASILIRDIM NE TATLISIN YA:50::50::50::50::50::45::45::106: |
Zaman öyle akip gitmis
Bir bakmisim sabah olmus Farketmedim düsünmekten Yanlisligi aramaktan Nasil düzelir bu iliski Sana olan askim tükenmisken Beni mahvetti bu celiski Ayrilmam lazim senden Bilemiyorum becerebilecek miyim seni üzmeden bu isi Sen de az cok farketmissindir bendeki degisikligi Seni seviyormusum gibi rol yapmak bana yakismaz Dilerim anlarsin umarim ayrilik sana cok koymaz Ister ah et ister kin duy Kendine göre haklisin adimi kötü an sonumu elinle yaz sen de bir gün anlarsin |
:2:derin ne haber iyimisin |
iyiyim m!grom sen nasılsın canım görüşemiyoruz yine
|
Sizin de Kandiliniz Mübarek Olsun...Dualarınızda Ununtulmamak Dileğiyle:2:
|
BAZI GECELER GÜNEŞİN ÜZERİNE DOĞDUĞU ÇOK ŞEYDEN HAYIRLIDIR Bİ TANEM BU GECE YÜREĞİNE IŞIK OLSUN YÜREĞİNİ BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTARSIN SANA YENİ UFUKLAR AÇSIN UNUTMA SEVİLİYORSUN VE DUA ALIYORSUN:) |
tşkler seninde kandilini kutlarım :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:44 . |