![]() |
Ruzgarin ogLu , Yagmurun yavukLusu , kaynana tufan.. :11: Hava durumu gibi..:72:
|
:11: :72:
|
gölgesinden hızlı adam desenize siz buna yaw..:72:
|
Nayir demicem.. eLbet vardir senden hizLi tabancasini cekenn.. :72: :11:
|
Yav sayfaya girdim yoktun, yeniledim cevap yazmışsın. Bu ne hız ya :89:
|
maşallah de..:72: nazar vurucaksınız şimdi...:11:
|
|
:72: :11: |
Slowa gecis super oLdu, icim sikildi cok guLmekten..
sarki harika.dinle beni mutlu ollu .. :2: |
Satan o neee...
:11: :11: |
N bilem öldüm gülmekten ama..:72:
|
Uf .. guLmekten yoruLdm.. :72: :11:
Yettimm. Ehum. :5: |
Şeytan gibi adamım demi..:72:
|
Ne diim simdi.. Alla n yarattiina.. :72: :11:
|
Şeytan de..:11:
|
seytana uymiicam.. demiicem.. :11:
|
:72: bak bu zyrec nerdeymiş biliyonmu.. Efem diyoki ışığı söndürmüşümde yazamıyormuşum da sizi izliyorum..:72: film gibi yane..:11: e ben şimdi bunu napam... söle bakem...:11:
|
Masumca.. imkansız olduğunu bile bile seversin dokunmayacağını bile bile tutulursun yaşamayacağını bile bile bağlanırsın görmeyeceğini bile bile yanarsın belki bunu bilir ama bilmez sever ama sevmez görür ama görmez içindedir, kimse alamaz o senindir, sana aittir erişilmezdir aşktır, sevdadır bitmez [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
..
|
Bunuda eklemiştim kendi sayfama :65:
|
ben yatıyorum.. size ii geceler tatlı ru-ya lar..:72:
|
Sanada bol yağmurlu geceler :11:
|
yağmur dindi..:11:
|
Bende gidio Rusenn.. yarin basina pusKuL oLcam butun gun evdeyim.:70:
|
o zaman bende yatatımda bir an önce yarın olsun :) Hadi hepinize iyi geceler. Bide iyi geceler öpücüğümü vereyim sulu sulu :) :):)
:50: |
Gunaydinn...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nerde kaldin... |
Ohhh. Miss gibi kavaltı. Acıkmıştımda
|
Bende acikmisim..
|
Aynı bizim burdaki kahvaltılar gibi olmuş.
|
Bizim burdada oyLe olurda
bi nuteLasi eksik.. :) |
Vanında kahvaltısı meşhurdur. Özellikle çöreği ve peyniri vazgeçilmezim. Gelince beraber yaparız artık güzel bi kahvaltı
|
Tmm.. ama acik havada .. :)
|
Gölün kenarında
|
|
DÜNYALI.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sorma, neyin nesiyim, Dünyaliyim, iyi bak, Tasidigim her simge Birer maskedir ancak. Simgem ister ak olsun, Ister al, ister yesil, Degil benim göstergem Hiçbir renk, hiçbir sekil. Alacam içimdedir, Beni tek yanli sanma, Ben de pek bilmem beni, Görünüse aldanma. Ne su, ne de bu yanda Sadece dünyadayim, Evrenin bir yerinde, Bir dönek noktadayim. Hem güzelim, hem çirkin, Hem iyi, hem kötüyüm, Firfirliyim dünyaca, Dünyanin ürünüyüm. Neyin nesiyim, sorma, Dünyaliyim, iyi bak, Takindigim her simge Birer maskedir ancak... |
|
slm n habersin..:2: misafir kabul edermisin...:)
|
demek istemiyosun..:65:
|
Sen misafirmisin .. ? :)
Hosgeldin.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:58 . |