![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
biraz geç oldu ama seninde cuman mübarek olsun sabricim :)
|
şew baş :D :D
|
aleyküm selam :D
|
Selam arkdasım :)
|
selam hoşgeldin arkadaşım :) kusur bakma bi kaç gündür yoğundum pek bakamadım buralara ondan geç cevap yazıyorum.. bu arada üniversite işini ne yaptın?
|
Hosbulduk .. yok sorun değil bnde nadir giriorum nete o yzdn bnmde cvp gecikmeli oldu ksr bakma ..
istediğim bölümler gelmediği için tercih yapmdm 1sene daha hazırlncm :/ |
önemli değil ya ne kusuru :)
sağlık olsun ya inşallah bu yıl istediğin bölüme yerleşirsin :) |
Alıntı:
|
Hayırlı Bayramlar arkadaşım :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar... Bayram Şekersiz olmaz demii :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Afiyet olsun :) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Allah sevdiklerinle birlikte nice bayramlar görmeni nasip etsin.. :) |
R@M@z@N B@yRqmInI KutLuyOruM AloS@r
|
sizinde bayramınız mübarek olsun teşekkürler çikolata için Tebessüm :)
|
Alıntı:
Afiyet olsun =) |
inşallah yengecim :)
|
slm ya havalar çok soğuk tatilden döndüm üşüdüm çayın var mı arkideş :2:
|
hoş geldin tabi var buyur :caylar: afiyet olsun :)
|
TŞk Ederİm Ama Bu KaÇak Çay ArkİdeŞ Ben TÜrk Mali Olan Çaydan İÇerİm Bİ Daha Kİ Sefere Çayima Dİkkat Et :72::72::1:
|
yahu ne kaçağı yaa halis mulis çaykur :D
|
:p tşkler
|
afiyet olsun :)
|
alosar slm nasıl gidio hayat yorucu mu sıkıcımı yoksa güzel mi?
|
yoğun bi şekilde devam ediyor :)
|
devam ediyor işte sen kendi içinde boğuşurken hayat aynı işte herşey aynı ama kalp yorgun,bitkin ve çaresiz....
|
hayat herşeye rağmen devam ediyor..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bayramın mübarek olsun arkadasım, nice bayramlara :)
[ biraz geç oldu ksr bakmaa :$ : ) ] |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne kusuru arkadaşım :) seninde bayramın mübarek olsun :2: |
Alıntı:
|
|
GENÇ ADMİN DEDİĞİN BÖYLE OLUR VALLA HELAL KARDEŞİM BABA BABA YAYINLIYORSUN FOTOLARI:2: ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN SAYENDE ULUSLARARASI OLDUK:1: |
teşekkür ederim :2:
|
RİCA EDERİM EFENDİM:2:
Alıntı:
|
Selaaaam (:
|
selammm... hoşgeldinn şeref verdin :)
|
Hsb(: ..
Baktım senin geleceğin yok ben geldim :p |
sen bakma bana sen gel herzaman :)
|
Sana bakarsak zaten ohoo (:
|
valla bakma hiç ailem bile bundan şikayetçi haklı olarak :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:22 . |