![]() |
valla bende şaşırtıcı belki ama iyiyim...seni gördüm daha ii oldum...
valla bi an üyeliğimi silsem mi diyodum kimse olmayınca...gerçi zaten girmeyince siliniyo...:) |
İyi olman neden şaşırtıcı olsun ki? Sevindirici bir şey bence iyi olman. Hem neden üyeliğini sildirecekmişsinki yaw?:65: Biz varız işte burda... Gerçi ben de uzun bir süredir düzenli giremiyorum siteye ama olsun, arada bir girsem de yeter bana. Zira senin gibi değerli arkadaşlarım var burda. Onların paylaşımlarını okumak çok güzel benim için. Karşılaşamasakta onların burda olduğunu, benim yazdıklarımı okuduklarını bilmek yetiyor bana.:2:
|
ii olmam seni sevindirir biliyom...demek istediğim nadir ii oluyom...
yokkk gitmicem zaten bugün karşılaştık yaa şeytanın bacağını kırdık sayılır...:11: sen dolusun bu aralar biliyom allah kolaylık versin...eee tatile alıştıktan sonra zor olmuyo mu??? |
Dilerim her zaman yüzün güler....:69:
Evet sonunda bacağını kırdık şeytanın... İnşallah elini kolunu da kırarız...:72: Uzun bir tatilin ardından çalışmak çok zor oluyor... Kaçmak için fırsat arıyorum ama nafile...:11: Sizin tatil de yavaş yavaş sonlanıyor...:85: |
amin...aynı dilek senin içinde geçerl...
valla ben memnunum bitmesinden üzüleceğimi sanıyosan yanılıyosun...:11::11: arkadaşlarımı özledimm yaa yeter bitsin artık.erçi okul açılınca da hemen tatil istiyoz oda ayrı... |
Teşekkürler...:2:
Sen tatil bitsin istiyorsan benim için hava hoş. İnsan arkadaşları özlüyor di mi yaw... Bak şimdi ben de okul yıllarımı, arkadaşlarımı özledim..:19: |
üzülme yaww o günleri gülerek hatırla...
hem okulu bitirmen gerekliydi... senin gibi arkeologlara iihtiyaçç çoğğğ... |
senin ya net yavaş yada işin var...
umarım sonra grşz..kib...:25: |
Alıntı:
Teşekkür ederim bu güzel sözler için. :2: Bu arada şunu belirtmek istiyorum; internette problem var bu akşam. cevaplarım biraz geç geliyor, kusuruma bakmazsın umarım.:65: |
Alıntı:
Malesef net çok ağır bu akşam. Tekrar özür diliyorum bunun için.:65: Görüşmek üzere... Sen de kendine çok iyi bak...:25: |
önemli diil yaa...anlamıştım zaten...
|
Anlayışın için teşekkürler...:2:
Hoş geldin tekrar. Nasılsın? |
hb...iiyim valla az önce melekle konuştum eee hediye dk bol olunca hiçç acımıyoz...ama bitincede o zaman birass kötü oluyo...:D
sen nasılsın???neler yapıyon??? |
Alıntı:
Ben işte ne olsun iş güç uğraşıyoruz. Bu aralar yoğunum biraz. Fırsat buldukça da nete giriyorum ama gene hat sorunlu anlamadım bu ttnet'i gitti. EEe melek nasılmış? İstanbul'a gidecekti,gitmiş mi? |
Allah kolaylık versin sana....
ablamı özlüyorum deyip duruyodu bugün ablası gelmiş...yok gelecek hafta pazar günü gidiyo sanırım...yani öle hatırlıyom:)... yaa niye şiir paylaşmıyon...cimri nolcak...:D |
Şiir mi... Cimri mi... :72:
Yeterki sen iste yaw... |
AKŞAMLAR SONBAHAR
fotoğrafta sonbahara düşüyor gölgem kesilmiş yüzümden ne kaldıysa bir makas izi.. eski bir aşk, ki bütün aşklar eskidir, akşamlarsa sonbahar.. doğanın ve kalbimin minesi çatlıyor.. ÖZEL ARABUL |
Alıntı:
bu da mı o kapak attığın siteden...:D heralde yine mükemell olduğunu söylememe gerek yoktur...ama ben söylemiş bulundum bi kere...:D |
Yaw ha kitap ha site ne fark eder... ikisini de okuyoruz nasılsa...:72:
Bi tane de sen yaz, senden de okuyalım bir tane.:2: |
ne haddime ama...
HERŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. İşte budur hayat! İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... CAN YÜCEL |
Alıntı:
Vay be ne kadar güzel yazmış usta...:4: Yüreğine sağlık neşşşla, çok güzel bir şiir...:2: |
ewet valla dökrürmüşşş usta...sen saol...
|
ben geldimm
|
ooo hoş geldin yoldaş... Nerelerdesin yaw... Özledik seni...:2:
|
hg meleğimmm...
|
Yoldaşın gelmesiyle gitmesi bir oldu, hayırdır inşallah...:72:
|
ewet yaa...berjen yine pc başına geçmiştir...
|
Neyse, o gelinceye kadar ben bir şşir ya da dörtlük yazayım en iyisi... ( Bu seferki kitaptan:72:)
Cellat uyandı yatağında bir gece 'Tanrım' dedi 'Bu ne zor bilmece: Öldürdükçe çoğalıyor düşmanlar Ben tükenmekteyim öldürdükçe...' |
Yaw ttnet'e verdik veriştirdik duydu mu ne?:11:
Şimdi bir problem yok gayet iyi bir bağlantı var, Allah Allah yaw?:72: |
:11::11:
e iyilikten anlamıyolar birass rencide etmek şarttı... |
Ben geliyorum net gidiyor; net geliyor bu sefer de ben gitmek zorunda kalıyorum yaw. Bu nasıl iştir böyle...:72:
Yine gitme zamanı geldi . :79: Herkese :25:. |
Alıntı:
|
bende gidiyom zaten...kib sonra grşz...:25:
|
Sen de kib...:25:
|
merhabaa..yaw o gün berjen değil de arjenle uğraşmak zorunda olduğum için hemen çıkmam gerekti..kusura bakmayın arkeolog ve neşşlam;)
|
Alıntı:
Sorun değil.:2: |
Korkutmaz Hiç bir şey korkutmaz beni Ne seller, depremler, ne fırtınalar Ne karanlık, ne ölüm Hiç biri dokunmaz bana Sensizlikten başka.. Gözyaşların sellerden tehlikeli Deprem gibi, vurucu, sessizliğin Fırtınalar gibi, kinli, deniz gözlerin Karanlık yokluğundaki yalnızlığımdır Ölüm sensizliğim.. Yaşar Kemal |
Bu Zindan,Bu Kırgın, Bu Can Pazarı Gördüler Yedi cihan, İn, cin Kaf dağının ardındakiler, Kıtlık da kıran da olsa Gördüler analar neler doğurur Aman aman hey... Dünyalar vardır elvan, Bir su damlasında, bir kıl ucunda, Meyvalar vardır, meyvalar, Ağacı, omcası yok, Sana vurgun, sana dost. Beride Kabil'in murdar baltası Ve kan değirmenleri, Kader kahpesi. Beride borazancıları o puşt ölümün, Hazır ırzını vermeğe Yiğitler vuruldukça. Timsah kısmı çünkü yavrusunu yer Akarsu duruldukça. Cadı, yalan hamurunu dağ - dağ yoğurur Aman aman hey Ahmed Arif |
Leylim-leylim Leylim - leylim dünyamızın yarısı Al - yeşil bahar, Yarısı kar olanda Gene kavim - kardaş, can - cana düşman, Gene yediboğum akrep, Sarı engerek, Alnımızın aklığında puşt işi zulüm Ve canım yarı geceler Çift kanat kapılarına karşı darağaçları, Mahpusanede çeşme Yandan akar olanda, Gelmiş yoklamış ecel Kaburgam arasından. Yoklasın hele... Çağıdır, can dayanmaz, Çağıdır, en çatal, en ası, Cehennem koncası memelerinin. Çağıdır, kırk gün - kırk gece Ahmed Arif |
ooyyy ooy yine güzel paylaşım vermiş bzim yoldaş:)yaw ben ne yazık ki çok yoğunum..yeğenelrim burada ya..rahatsız değilim onların gelmesinden tabi ama dediğim gibi pek vaktim olmuyor...kaç gündür şiir yazamadım, iki gündür kitap okuyamıyorum.....off ooff:(neyse senin sayende şiir yüzü görebildik hem de sevdiğimiz cinstewn..:)neyse benm çenem düştü yine kendi kendime konuşuyorum daha doğrusu yazıyorıum:)
ii akşamlar herkese...... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 . |