![]() |
şüheda sayfama gel neşla ben sen konuşalım..:)
|
yaw bnm dışarı çıkmam lazım...ama ewde yusufada bakamam lazım off annemde uyuyo kutsal aşağıda bekliyo offf
|
:20: sen bilirsin o zmn..;)
|
Sana uzak kentlerden birinde Zamanın bir yerinde Seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri Seni seviyordum ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan Kulağının arkasına düşüşü ve burnun Herkesten başkaydı işte Güldüğün zaman yukarıya bakardın Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı Ne güzeldiler Sen bilmiyordun ben seni seviyordum Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu çoğalarak Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi Herşeyi erteleyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor Ve bazen, tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk Ufuk çizgisi maviydi, günbatımı hep turuncu Ve kırmızıydı bütün karanfiller Ben seni seviyordum sen bilmiyordun Sevinçlerim oluyordun ara sıra Sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun Bütün sevinçlerim bittikten sonra Yağmurlar yağdı serin haziran akşamları Derken birgün uzaktan gördüm seni Saçların bana inat başın herşeye meydan okuyarak İşte yine aynı Kalbimi acıttın her zamanki gibi Değiştik sanıyordum. ve sen yine bilmiyordun Şimdi bunları anlatsa sana birileri Kimbilir Yada boşver Bilme en iyisi |
süpersnn susi bayılıom bu şiire İclal AYDIN ın güzel şiirlernden biri:4:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ayrılıklar her zaman acı verir kimi zaman gitmesini biliceksın arkana bakmadan kimi zamanda onu sevdigini söyleyeceksın GEÇ KALMADAN... |
Ho$uma gittii bniim .. :)
umarım sende beğenirsin :) |
çok güsel tebessüm sağol...:64:
|
gİrDap)))
Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap güzlüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap güzlüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu sana gelsin tebessüm:) |
Alıntı:
Çok Mutlu Ettin Benii .. :69: Çok Sağol Tatlım .. :106: |
bişi diil tebessüm ablası:69: |
|
Alıntı:
|
Nese Artk BaŞka Zamana Bİİ BebİŞŞ Wardi:)
|
hmm .. tamam tatlım :) ..
|
|
|
|
Kimseler görmesin kimseler bilmesin
Benimle yaşasın ölsün bu sevda Hiç bir şey yapmadan öylece izledin beni alay eder gibi Ah zamana bıraktın çünkü biz hep yarım kaldık bir masal gibi Of olmuyor bir türlü başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın ölsün bu sevda Koşulsuz sevmedin tutarsız dinledin beni bir çocuk gibi Ah uzaktan yön verip tenimden sakındın beni yabancı gibi Af olmuyor bir türlü başlamıyor sen olamazsan şu kalbim Kimseye boyun eğmiyor beğenmiyor Kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden benimle yaşasın ölsün bu sevda |
Son Mektup bırakmaz yakamı hiç bir aşk sonunda ne oldu bize bak ayrılmak için çok erken yarım kalacak sevdalar ayrılmak için çok erken can dayanır mı buna derken başımı koyduğum kucak nerde salıp kurtul beni derde bedenden koptum bir pare elinde taş olacak bak yanındayken ben bi çare yaşanmaz olmuş sevdalar saatler durmuş gözümde zaman yara çok derinde ellerim buz gibi oldu bak ateş teninde nafile hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde sensiz hiç yaşamadım ki bu kahpe boş şehirde ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku ben yine sana mecburum ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku |
Geri döndüren gördünmü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçermi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Gözlerini ellerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan |
Alıntı:
|
söz VeRmiŞitn
Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe dertler Bir zaman bir yerde Buluşuruz yolu yok bunun Kavuşuruz yolu yok bunun Görülecek günü geldikçe |
anladım sen beni takmıosun.................
|
yok be :D TŞKLER
|
o zman tmm:D :D
|
Kalbim söyle ne oldu bize
Nasıl ihanet etti sözümüze Ah kalbim sevmek iyi gelmez bize Biraz çeksek bile çıkarız biz düze Onu bir daha görmeyi inan istemezsin Sana da acı verir bu son halleri Bilirim sen de benim kadar kolay silemezsin Ama şimdi başka renkte bakıyor gözlerin Ağla kalbim ağla Sen ağla kalbim ağla Sus sesin duyulmasın İçinden ağla Ağla kalbim ağla Sen ağla kalbim ağla Sus sesin duyulmasın İçinden ağla İçinden ağla |
|
ooo Ne güzel şeyler varmış burda böyle... Emeğine sağlık...:1:
|
Alıntı:
|
Bu arada SLM şüheda nbr :)
|
iiydir senden?
|
slm susi bnide alıon aranıza
|
gel cnm :)zaten hayrullah yine kayboldu....
|
hmm nslsın cnm
|
p!nhan!_unutuldular
Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz İnandığın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler, içinde kendimiz Küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular |
sağol cnm ...walla pek ii diilm okulu ösledim inan bülent hoca bile gözümde tütüyo:(
|
ne yalan söliym bnede
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:04 . |