![]() |
An Gelir
an gelir paldır küldür yıkılır bulutlar gökyüzünde anlaşılmaz bir heybet o eski heyecan ölür an gelir biter muhabbet çalgılar susar heves kalmaz şatârâbân ölür şarabın gazabından kork çünkü fena kırmızıdır kan tutar / tutan ölür sokaklar kuşatılmış karakollar taranır yağmurda bir militan ölür an gelir ömrünün hırsızıdır her ölen pişman ölür hep yanlış anlaşılmıştır hayalleri yasaklanmış an gelir şimşek yalar masmavi dehşetiyle siyaset meydanını direkler çatırdar yalnızlıktan sehpada pir sultan ölür son umut kırılmıştır kaf dağı'nın ardındaki ne selam artık ne sabah kimseler bilmez nerdeler namlı masal sevdalıları evvel zaman içinde kalbur saman ölür kubbelerde uğuldar bâkî çeşmelerden akar sinan an gelir -lâ ilâhe illallah- kanunî süleyman ölür görünmez bir mezarlıktır zaman şairler dolaşır saf saf tenhalarında şiir söyleyerek kim duysa / korkudan ölür -tahrip gücü yüksek- saatlı bir bombadır patlar an gelir attilâ ilhan ölür Atilla İLHAN |
emeğine sağlık yoldaş güzel şiir için................. :)
|
"Bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap bulamıyorsanız, Onu gerçekten seviyorsunuz demektir." [P. Auster]
|
|
Küçük beyinler kişileri, orta beyinler olayları, büyük beyinler fikirleri tartışır.
|
Sen bana bir masal anlattin bense hep inandim masalina, yalan oldugunu bile bile.
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
güzel resimler için teşekkürler kolera...........:)
|
rica ederim:)
nerelerdesin?:) |
hiç sorma beni dünya dertleri ile meşgulum sen de vandan gittin gideli van da çok sensiz :) nasıl alıştın mı en son gitmiştin buralar dan.....
|
ee 3 yıL ..diLe kolay ..:) alıştık tabi ama oranın yeri ayrı haLa..
Hala çoook özlüyorum |
tatilde gelirsin inş... okul ne oldu................
|
Bu yaz ordaydım 2-3 Gün :)
okuL ilk seNe olmadı,bu sene tekrar girdim ..BakaLım Hayırlısı |
iptal edilmez inş.. nasıl tam bir metropol olmuş van değil mi
|
umarıM ediLmez :S :P :P yaNi kısmeN tabi oLmuş Diyebiliriz :) |
biliyomusun burada yağmur yağıyor
|
biLmiyoDum :72:
Bizim burda hava da ağLadı ağlayacak yaNi :P |
sizin oraları bilirim çok değişik bir kıta gibi buralar gibi insanları sıcak karşılamıyor ama senin orda olman sevdirdi oraları :)
|
:) Teşekkür ettim yaa
|
benim cıkmam lazım kendine iyi bak.........
|
|
|
harika bir kız
|
'' Evdeki bayat ekmek gibiydin,ben sana nimet deyip basımın üstünde tutarken sen başkalarının çöplügünde küflenmeyi tercih ettin ''
|
' Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz ''
|
|
|
Rahatsız etmeyin..HAYATIMA anlam yüklüyorum ████████____________| %46 Lσadiηq. |
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
İnsan bazen öyle bir sınıra gelir ki, onu aşamadığı için mutsuz olur!. . .Ne tuhaftır ki aşınca daha mutsuz olur! [N.Fazıl Kısakürek] |
Alıntı:
hoş geldin sayfama şuheda we bu güzel söz içinde T.ş.k................ |
Özlüyorum seni içimde,senli dünyanın sensiz şehrinde sensiz güne başlamanın uçurum yalnızlığı,ulaşamıyorum sana elim yetiyor ama tutamıyorum, yüreğimde katran karası, sevdanın yaktığı kor ile bir mecal kalmış umut kırıntıları ile sana sesleniyorum ey yar...SEVDAN YÜREĞİMDE,hasretin canıma, vuslatın ömrüme, bedel olsada sen benim sabrımın sonu aklımın yolusun... ~~MATTET~~
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:72::72::72::72::72::72::72: çay alırmıydın............ |
oLur,,:)
|
nasil Alirdin Renk Olarak AÇik Mi ? Koyu Mu ? Kant Mi ? Şekerlİ Mİ ? Şekerİsz Mİ ? Yanin Da Ne Alirdin Yanİ Kisa Ca ArkadaŞim Nasil Mutlu Olur.... :72:
|
açık içerim :D
ehh.. bide maLum erzurumLuyum ben Dadaş'lık var bende mümkünse 'kıtLama' isterim şekeri:) hmm..yanına da .. börek istiyorummm:) evet evet su böreği hemdeee |
:caylar::caylar:B İRAZ ÖĞRENCİ İŞİ OLDU KUSURA AKMA ARTIK....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:49 . |