![]() |
Parmaklarim..
Elini tuttuğunda elim unuttum parmaklarımı.. Gece sana şiir yazmak istedim fakat yazacak parmaklarım yoktu.. Ertesi gün buluştuğumuzda dedin ki: Dünkü şiiri ellerimde unuttun.. gece boyunca saçlarımda dolaştı şiir arayarak soluğunu.. |
Güzel Aşkım Tatlı Aşkım Kanayan Yaram Benim İçimde Taşırım Seni Yaralı Bir Kuş Gibi Ve Onlar Bilmeden İzler Geçiyorken Bizleri Ardımdan Tekrarlayıp Ördüğüm Sözcükleri Ve Hemen Can Verdiler İri Gözlerin İçin Mutlu Aşk Yoktur.. Vakit Çok Geç Artık Hayatı Öğrenmeye Yüreklerimiz Birlikte Ağlasın Sabaha Dek En Küçük Şarkı İçin Nice Mutsuzluk Gerek Bir Ürperişi Nice Pişmanlıkla Ödemek Nice Hıçkırık Gerek Bir Gitar Ezgisine Mutlu Aşk Yoktur.. Bir Tek Aşk Yoktur Acıya Garketmesin Bir Tek Aşk Yoktur kalpte Açmasın Yara Bir Tek Aşk Yoktur İz Bırakmasın İnsanda Ve Senden Daha Fazla Değil Vatan Aşkı da Bir Tek Aşk Yok Yaşayan Gözyaşı Dökmeksizin Mutlu Aşk Yoktur Ama Böyledir İkimizin Aşkı da.. Louis ARAGON |
Diz çöküp bakarım ellerine, Ellerine dokunmak isterim. Dokunamam. Arkasından camın, Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm, Alaca karanlığımda oynadığım dramın... Nazım Hikmet |
Bir kere sevdaya tutulmaya gör; Ateşlere yandığının resmidir. Aşık dediğin, Mecnun misali kör; Ne bilsin alemde ne mevsimidir. Dünya bir yana, o hayal bir yana; Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür dönedolana Ağladığım yer penceresi midir? Bir köşeye mahzun çekilen için, Yemekten içmekten kesilen için, Sensiz uykuyu haram bilen için, Ayrılık, ölümün diğer ismidir... Cahit Sıtkı Taranci |
slm ben deldim..:2: hazır dikilmişide var tabiki..:72:
|
Pijamada var mi .. uykusu gelmis Ruyanin.. :) |
hı hı var hemde gaffurun giydiği pijamalardan..:72:
|
Ustumle basimla yatar yine giymem o igrenc pijamalari.. ! :72: iyyahh.. belki bohcanin altlarinda vardir bna gore bishe.. pazende olsa raziyim.. :) |
du bakalım şansına n çıkıcak..:72:
|
:111:
Betty Booplu felan olsunn.. :72: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:15 . |