![]() |
geldimm. selam ve sevgiler . :) naber ? |
uf.. dustu. :) gulmuyorum tmam. ceske dumeni ele gecirsem sen hazir dusmusken.. Radyo bana kalirdi. :) :) |
elektrik gitti yine yaw zikkim olasica umarim erken gelir telden yazamiyorum sayfalar gec aciliyo tmmi gelince girerim kib ;)
|
Iyi bari .. her "tel"den giris mevcut. :) Benim uykum gelirse haber birakir giderim. Ee.. :) yine karanlikta oturuyonusmu . :) Gerci bende oyle ama neyse.. uf o degil. canim sikilio. oFs. Gitsemmi napsam. Bunaldim ben. |
evet ya karanliktayim bizimkiler yatiyo zaten.. E senin canin nie sıkılıyo noldu hic gecmeyecekmi bu sıkınti
|
evet ya karanliktayim bizimkiler yatiyo zaten.. E senin canin nie sıkılıyo noldu hic gecmeyecekmi bu sıkınti
|
Niye cift dikis mesaj atiosun ki. :) Bana bakma sen.. iki dakika sonra biseym kalmaz. Sagm solm belli olmuyo. |
ben atmiyorum telden yazinca ole oluyo :) ii bakem hemen duzelsin o sagin solun yoksa bende sag sol oynarim ona gore :)
|
uF. tam aksi zamanda gitti senin gicik elektriK. :( Ben gidip yatiim Satan.. Sende dinlen. Yarin bolbol vaktim var.. uyKumu aliim Ki erkenden kalkiim. Dittm.. C' ya. |
tmm ruya allah rahatlik versin ii ceceler :2: of yaw bide cok soguk usuyorum :65: yarin gorusurus artik kib pai pai :)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:02 . |