![]() |
umuyorum...
bir çiçek açarken neyi beklerse onu umuyorum kendime kapanırken Suavi Kemal Yazgıç |
TesLim oL
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak, hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını? Elif Şafak |
anayurt
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İnsanın anayurdu çocukluğudur. -Jorge Amado- |
sustum & daLdım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
SağoL. |
a$k !!!
“Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır, Ya canın acıya acıya adım atacaksın, Ya da canını acıta acıta söküp atacaksın… Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; CANIN ÇOK AMA ÇOK ACIYACAK!!” |
ya$amın deği$mez oLduğunu saNmak
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her zaman yapılan yanlış nedir, bilir misin? Yaşamın değişmez olduğunu sanmak, trenin ray değiştirmeden sonsuza kadar gideceğini düşünmektir. Oysa kaderin hayal gücü bizimkinden daha renklidir. Susanna Tamaro |
İstemek de güzeL
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
yitirdiğin her $eyde kazandığın ßir $ey vardır
Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey vardır, kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin. Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üşümelerin. Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın, seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme. Ve unutma; Eğer hayallerin olmazsa bir gün başkasının hayali olamazsın! Her şey; bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş. Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz. Ve senin “Naber” soruna, “İyilik” dediğim kadar yalan… Yılmaz Odabaşı |
04.04.2011 GüNümüN $arkısı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:28 . |