![]() |
yok yok bişe yok bekir :11: sen ders çalış sonrada uyu :72: sütünü içmeyi de unutma :11: :72:
|
:11: beko ben olsam apo abiyi banlardım
|
:D neyse çok alışmadan iftara kdr ders çalışayım size kolay gelsin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]bak anlarsın bekir..:72:
|
heeey masallaaahh....caaan...caaann...:11: :72:
|
:85: bekir........... :72:
|
eet annadım abi... :85: :11:
|
yaw herkes evde orda burda bense halen çalışıyorum benim günahım ne..:11: ah şimdi zyrecle okey oynamak vardı..:72:
|
:11: Az önce oynadık yaa bide yenildik daha ne istiyon :11: :11:
|
yaw yarıda bıraktık ama tadını tam alamadım..:72: bide şans benden yanaydı bu gece..:11: şeytanım boldu benim gibi..:11: gerçi kendim şeytanım ama nese..:72:
|
Kim kime yeniLdiiiii... :72:
|
zyrec satana yenildi herzamanki gibi..:72: yaw zyrec siz eve ışınlanarakmı gittiniz ne çabuk vardın eve yaw..:72: bıyıklı gittimi..:11:
|
|
Daha dün gibi Seni ilk görüşüm Seni tanımadan Gözlerine bakışım Beraber gezmelerimiz Sabahlara kadar süren sohbetimiz Bana ilk dokunuşun İlk öpüşünün sıcaklığı Ellerinin bedenime Ellerimin tenine dokunuşu Sorgulamadan hayatlarımızı Paylaşmamız arzularımızı Sıcak yaz gecelerinde Kadehleri boşaltıp Dans edişim kollarında Yıldızların altında uzanıp Sabah güneşini kollarımda karşılamamız O zamanda mesafeler vardı aramızda Ama engel değildi bu aşkı yaşamamıza Şimdi bir tanem Ne oldu bize Değişen ne? Kaçan kim Kuytu köşelere Kapılara sürgü çeken sen Delice yaşanan bu aşk Hiç beklentisiz değil miydi? Söz vermiştik gecelerde Hayatlarımız bizimdi Nedensiz, niçinsiz Bu bizim çözümsüz sevgimizdi.. Peki bu kaçışlar neden? Tutkularımız, özlemlerimiz Delice yaşanan hoyratlıklar Korkuların mıydı? Varsa korku kalbinde Al hayatın senin olsun Al korkuların senin olsun Al sevgin senin olsun Sen olmasan da Bu zaman tünelinde Bana ilk söz veren İçimdeki sen yeter… |
satan n habersin. yaw beni üye ettin ama kendin yoksun. nese sayfanda baya güzelmiş.:78:
|
burdayım kardeş bu aralar baya bi yoğunum.. ondan pek giremiyorum nete. bikaç gün sonra işlerim hafifleşir bol bol görüşürüz.. sende açda bi kişisel bizde ara sıra ziyarete gelelim kardeş..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..Yazmadan Edemedim.. Rüzgâr bu siiri sana götürsün kâgittan yaptigim o islemeli kayiklar firtinalara dayanan. kos rüzgâr, Kos.... yazmadan edemedim.. |
Naber Satan
Benim moral bozuk , seninki nasiL ? |
sağol yasemin hayırdır ya morelin nie bozuk ki.. benim eh işte..:85:
|
Niyesinin rengi gri.. hani dag yamaclarinda kar olur ya ..parmaklarin kopacak gibi olur ama yinede alirsin.. o "Niye " i karLarla parmaklarimi hissetmeyene kadar yikamak isterdim.. Off.. hani nar demistik ya ? elimden dustu yine gaLiba.. |
sende var bişeyler ama hadi hayırlısı... takma fazla ne bizi nede kendini üz yasemin..:85: hem yeni nar alırsın bişey olmas..:85:
|
Catlayan bir tane nar kac tane cicekten olusuyor biliyormusun ??
Peki sizi uzmem.. Kendine ii bak , oyun disinda da sansLi oLdugun bir konu var .. Iyi GeceLer.. |
du bisaniye nereye kaçıyon neymiş o şanlı olduğum konu...
|
noldu yaw demedin mrk ettim şimdi...
|
s.a cenewar....:D
|
a.s insan....:)
|
:78:
|
geldim abe :11: hadi Herkez gelsin adnan abi börek açtı bize:11:
|
gelin gelin kendi ellerimle yaptım allahıma..:11:
|
gelinde gelmeden önce ambulansa hbr edin Kapıda beklesin:11:
|
şoförleride çağır o zaman..:11: yazık öle beklemesinler oradı..:72:
|
:11: abi kim acile Yetiştirecek bizi?
|
ben götürecem :85:
|
en iyisimi böreklerin hePsini ben yiyim arabaya binmekdense:11:
|
yok yaw ben tek senin yemene razı olmam..:11: herkes yiyicek yok öle tek bir kişiyle kurtulamazsınız..:11:
|
:11:kökden kazıyacam dion
|
eee öle ama..:11: yapıyosak iyisinden yapalım demi yane..:11:
|
bence sen bize kıyamassın :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:15 . |