![]() |
Şiirlerimi beğendiğine çok sevindim yoldaş. Demek yoğunsun. Ama olsun tatlı yoğunluklar bunlar...:2:
Ben de iş güç yüzünden pek sık giremiyorum nete... Ayrıca şiirlerini neden benimle de paylaşmıyorsun yaw... Eminimki güzel dizeler kurmuşsundur.:1: En azından bir tanesini paylaş. Hımmm olmaz mı? :70: |
ya şiir değil de dörtlükler yazıyorum arada o kadar..o da bunalıma girdiğimde yani içinde genelde karamsarlık var boşver;):)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
Olsun, sonuçta onlarda birer yaratıdır. Okumak isterdim yani ama tabi bunlar özel şeyler diyorsan bana da saygı duymak düşer.:2: Hem uzun süredir yoksun, yoksa istanbul damısın? |
Alıntı:
Vay be, çok sevdim bu fotoyu... Beni anlatan güzel bir kare. Teşekkür ederim Neşşşla:2: |
önemli diil...:2:
|
Alıntı:
Görüşemedik uzun süredir. Nasılsın, nasıl gidiyor hayat?:2: |
valla bildiğinnnn gibi...monotonlaşmış bi hayat işte...ama yakında bugünleri mumla arıycam...malum yakında okul açılıyo...sen neler yapıyon???seninde bizimle birlikte bitiyo demi tatilin???
|
bide melek istanbul da diil ankara da...:)
|
Evet, benim tatilim de sizinkiyle birlikte bitiyor... Aslında bir taraftan seviniyorum tatilin bitmesine. Zira insanı tembelleştiriyor bu tatiller. ( Tabi bu benim düşüncem.) Bir de duvarın öteki yüzüne bakarsak sıcak yaz günlerinde çalışmak da pek cazip gelmiyor bana...Gezip eğlenmek varken... :72: Buna da şükrediyorum.
|
Alıntı:
Yaaa. İstanbula da gideceğini söylemişti de ondan istanbul dedim...Ne zaman geliyormuş peki? |
bende bitsin istiyorum artık...zaten yazı sevmem ben kış hastasıyım...tuhaf belki ama öle...:)
melek 2 güne ist a geçicek zaten...ne zaman geleceği meçhul...:) anlayacağın yine geziyo hanfendi...:) |
Gezsin gezsin...
Kışı sevmen yadırganacak birşey değil. Ben de severim kışı... Kışın ayrı bir güzelliği vardır, yazın ayrı bir güzelliği... Ben gezmekten hoşlandığım için yazı daha çok severim. Ben istediğimi yaz da buluyorum sen kışta... |
Slm Abicik Nasilsin Dicem Ama Burda Diilsin Suan :79:
|
ben geldiimm..ohh be özlemişim forumu:)ne yazık ki burada yoksun şimdi ..:(neyse okulun açılmasına iki hafta var daha o sırada görüşürüz umarım;)
|
Alıntı:
Selam. İyiyim teşekkürler. Sen de iyisin umarım... Ben geldim ama sen yoksun şimdi de.:65: |
Alıntı:
|
yine karşılaşamadık:(
|
slm arkeolog bugün sayfaları ziyaret ediyordum sana da uğrayayım dedim çay söyleyeceksen içmiyorum soğuk bişiler olabilir :D
|
Alıntı:
Seni burda görmek ne kadar güzel...:2: |
Soğuk bi kola iyi gelir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güzel tesadüf olmuş, afiyet olsun.:2:
|
Alıntı:
|
abıcım hakkıını helal et bana cook dua et
|
Alıntı:
|
merhabaa.ösledim seni yoldaş yaw:(
|
Valla ben de seni özledim yoldaş yaww.. Bir türlü karşılaşamıyoruz...:65:
|
Bir Ömür de
ya gökyüzüydü, ya ölümdü boranlar... sayıklıyordu berdan... gözleri bela bir kuştu. el dalına tutsak düşmüş bir yaban... "elimi tut aygün. tut elimden.dağlara gidelim... haykırsam adını; ayaz çeliği çatlatan da...ah bir haykırsam!... sesimdeki adına toplanır tüm dünya... bir ömür de benden aslanım; bir ömür de.." insanda saklı bir deprem gibisin kızıl bayrak altında uyuyorsun bir ömür de benden aslanım bir ömür de benden zafer gülüşü yüzünde "yendim" diyorsun gel hele gel hele gül hele gül hele dağlar yolunu gözler berdan ol da gel hele selam salmış bedrettin'im ölümü yen gel hele... G.Yorum |
BEN SEN O
O, yalnız ağaran tanyerini görüyor ben, geceyi de Sen, yalnız geceyi görüyorsun, ben ağaran tanyerinide. NZAIM HİKMET |
BULUT MU OLSAM
Denizin üstünde ala bulut yüzünde gümüş gemi içinde sarı balık dibinde mavi yosun kıyıda bir çıplak adam durmuş düşünür. Bulut mu olsam, gemi mi yoksa? Balık mı olsam, yosun mu yoksa? .. Ne o, ne o, ne o. Deniz olunmalı, oğlum, bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla. NAZIM HİKMET |
Tüm Nazım Hikmet'çilere...
DÜNYAYI VERELİM ÇOCUKLARA
Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden ölümsüz ağaçlar dikecekler. NAZIM HİKMET |
vayyy bende şiire bayılırım
|
Ne kadar güzel... Hoş geldin ayrıca...:2:
Peki yukarıdaki şiirleri beğendin mi? |
tabi ki beğendim çok güzeller
vaktin olunca benim sayfama bir tane yazar mısın çok değil bir tanee |
oooo misafirin gelmiş sayfana senden bir ricada bulunmuş ama sen yoksun
|
Alıntı:
Elbette yazarım ne demek... Yeterki iste...:2: |
tşk ederim efendim
|