![]() |
Benim uyKum geldi , kactim gittim bittim dittm.. babai Cya Soonn...:72:
|
yine gtti uçtu.. kaç kez dedim sana git uç ama bitmek yok..:85: sonda yazdıkların senin içinde geçerli..:72:
|
hu hu kimse yokmu....:78:
|
Ev sahibi yeni gelebildi.. ama misafir gitmish oLmali..:2: |
Her gece Sıyırınca makyajını gece, Yeniden aşık olmak isterdim sana.. Ve isterdim ki Her gece Uykularım yansın seninle.. Bitmez sahillerle Kavgam benim. Her sabah, O taptaze kumlara İlk ben basmalıyım. Silinmeli yengeçlerin Ayak izleri... İlk ben bozmalıyım Gecenin emeğini.. Kaçmalıyım Yıldızların Yorgun bakışlarından. Kavga etmeliyim Yakamozlarla bile... Bir kez daha Silmeli makyajını gece... Uzakta Çooookkkk uzakta esen Benim rüzgarımdır. O rüzgarlar ki; Anlatır yürekler dolusu Sevdayı bir solukta da Bilirim anlamazsın tek satırını Ve hala öylece bakarsın Gece gece... Gitmeliyim... Vakit beni alıp gitmeden, Vurmadan yalnızlıklar ötesine. Ve belki de ben de Sıyırmalıyım geceyi Üzerimden... Dönmeliyim Yanan uykularıma. Her sabah , müjdesi olan Uyanışlarımla. Dönmeliyim biliyorum Yanan Uykularıma... |
Anlatamadim..
|
slm ben gedim...
|
Hos gedin.. beynim sisti varya.. bozdum neti zor bela yaptim . kac saattir ugrasiyorum kasa tum acikk.. motor kapagi gibi yerde.. |
benimkide uçmuş bu gece.. kardeşim girmiş bir sürü virüs bulaştırmış temizlemeye çalışıyorum ama biticek gibi değil..:65: format atmak gerekicek galiba..
|
Taklitci.. :11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:54 . |