![]() |
Ne sikcam yaa.. Bebuse guzellik uykusuna yatsinnn.. :70: yarin yogun bir haftaya merahabam olacak.. En ince ayrintilarina kadar herseyim hazirr.. :5: Da daaa... |
O yoğun hafataya vereceğin mrbdan ufacıkda olsa bizede bi mrb düşer demi..:2:
allah kolaylık versin ruya... |
Tabiiki , muhakkak ugrarim .. :2: Kolay gelsin.. ( Muzik kutusu ile ilgili ) :72: |
Tmm..:85:
sağol ama galiba müzik kutusu çalışmıyıcak gibi..:65: off yaa ip yenilendi bi daha bağlanamıyorum noldu ki.. |
Seni goreyim bunu kendine dert et ??? deli ya.. Yarin halledersiniz..hem yarin is gunu degil mi ? Yatip dinlensene sen ?? Cennet yolu sanki ya..olmus gibi radyo derdindesin.. Hadi. ! ( havaya girdim ) :72: :11: |
tmm tmm..:72: öle heyecanla okuyorum ki ama sonunda n var diye..:72: korktum ama kesin kalemimi kırmıştır dedim..:72:
|
Kiyamammm.. :) uf lafa tutuldum.. Dittim ! . . ( tip ! ) |
:72: tmm ruya.. kib..
|
Akadasimmm... :) Geldim ama yoksun.. cok yorgun olmasam birz daha beklerdim... Kendine iyi baK.. Tmam ?? :) Sana oyuncagimi birakiyorum ( onada ii baK :) ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
a.s ruya.. yeni geldim bugün pazarın ertesi ya ondan çok yoğundum.. daha yeni girdim içeri..
oyuncak içinde sağol sabaha kadar oynar dururum ben onunla..:) nese sonra görüşmek üzere arkideş.:2: kib ii cecelerin olsun... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:07 . |