![]() |
günaydınlar kayıp bugün sizi ziyaret etmek istedim
tabi değerli nazım hikmetin bi şiiriyle gelmek istedim :2: tabi bn sizin gibi şiir yazma yeteneğim olmadığından saygı değer nazım hikmetin bi şiiriyle geldim :72: |
selam Ferhat nasılsın?epeydir görüşemiyoruz özledim valla :)bi çay ısmarlada kendime geliyim :D:D okulda iyidir umarım kendine çok iyi bak görüşürüz....
|
Alıntı:
|
tşkler sena hoş geldin... evet görüşemiyruz pek giremiyorum nete.... tşkler :caylar::caylar: afiyet olsun :):)
|
günaydınlar kayıp ziyareti iyadeye geldim ama yoksun hemide çayımla geldim :caylar::caylar: bn çayımı içip gideyim bari :72:
|
tşkler hoş geldin sefa getirdin..... afiyet olsun :2:
|
vay vayy bu güzel süpriz karşılaşmaya sevindim nasılsın
hayırdır bn gibi erkencisin hadi bn işteyim ya siz gerçi öğrencimsiniz yoksa çalışıyormusunuz bilemiyorum tam koyu bi tanışma ortamımız plmadı |
hem öğrenciyim hem çalışıyorum :):) nete girmemin saati hhiç belli değil anlıyacağın ama genellikle akşam takılıyom...
|
günaydınlar arkadaşım sni bi ziyaret edeyim dedim ama yoksun sanırım iştesin
neyse gelmişken bi çay :caylar::caylar:içiip az soluklanayım öyle gideyim gerçi snada çay doldurmuştum ama şimdilik hoşçakal |
Ansızın
Söylemek istediğim bir kaç kelime vardı sana Uzunca bakışmaların ardında Tebessümün yanı sıra Kitlenince dudaklarım Dudaklarınla Söyleyemedim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:06 . |