![]() |
Niyetim öyleydi. Ancak daha tam kesinleşmiş değil. Kalabilirim de gidebilirim de...
|
eğer başka işlerin falan varsa ben daha sonra gelirim yine, muhabbet etmek zorunluluğunu kendinde bulma
|
Estağfirullah...
Zaten ben de uzun bir süredir siteyle ilgilenemiyordum. Biraz vaktim varken bakayım demiştim. Seninle sohbet güzel... Biraz daha vaktim var.. Ayrıca her zaman bekliyorum...:2: |
inş artık gelirim senin de muhabbetin güzel hem şiirinde güzeldi sağol
|
Teşekkür ederim...:2:
|
bu şiirler ezberinde mi yoksa hızlı yazmanın başka sırrı falan mı var
|
benim en çok sevdiğim şiir atilla ilhanın böyle bir sevmek şiiri
senin en çok sevdiğin şiirin var mı yoksa hepsi aynı mı senin için |
Ayıptır söylemesi "on parmak" yazabiliyorum da...:70: TAbi çoğu ezberimde değil.:78:
|
on parmak:11:
güzel özellik |
Teşekkürler...
|
bir sorum var yukarıda ,en sevdiğin şiir var mı
|
Alıntı:
En sevdiğim şiir kiriterlerime uyan birçok şiir var... Tek bir şiir değil yani. Özellikle şairlerden Savaş Ezgi, Nazım Hikmet, Aziz Nesin'i çok severim. Onların şiiirlerinin hepsi bir benim için. Bazıları bir yönüyle beni çok etkiliyor, bazıları öbür yönüyle... Dolayısıyla hepsi de güzel bence...:2: |
güzel cevap verdin seçici olmamana sevindim
|
Alıntı:
Örneğin Bunu çok severim...(Önceki mesaja cevap) |
Alıntı:
Teşekkür ederim |
bence harika bir şiir güzelmiş beğenmemek elde değil
|
Beğenmene çok sevindim. Gerçekten çok güzel bir şiir.
|
sana daha fazla övgü yağdırmayı çok isterdim ama ben kaçsam beni affersin dimi? yarın girersen tekrar konuşuruz şiirlerle tabi
diyalogumuzu baya geliştirdik mutlu oldum bana müsade |
KARLI KAYIN ORMANINDA
Karlı kayın ormanında yürüyorum geceleyin. Efkârlıyım, efkârlıyım, elini ver, nerde elin? Ayışığı renginde kar, keçe çizmelerim ağır. İçimde çalınan ıslık beni nereye çağırır? Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak? Kayınların arasında bir pencere, sarı sıcak. Ben ordan geçerken biri: 'Amca, dese, gir içeri.' Girip yerden selâmlasam hane içindekileri. Eski takvim hesabıyle bu sabah başadı bahar. Geri geldi Memed'ime yolladığım oyuncaklar. Kurulmamış zembereği küskün duruyor kamyonet, yüzdüremedi leğende beyaz kotrasını Memet. Kar tertemiz, kar kabarık, yürüyorum yumuşacık. Dün gece on bir buçukta ölmüş Berut, tanışırdık. Bende boz bir halısı var bir de kitabı, imzalı. Elden ele geçer kitap, daha yüz yıl yaşar halı. Yedi tepeli şehrimde bıraktım gonca gülümü. Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü. En acayip gücümüzdür, kahramanlıktır yaşamak: Öleceğimizi bilip, öleceğimizi mutlak. Memleket mi, daha uzak, gençliğim mi, yıldızlar mı? Bayramoğlu, Bayramoğlu, ölümden öte köy var mı? Geceleyin, karlı kayın ormanında yürüyorum. Karanlıkta etrafımı gündüz gibi görüyorum. Şimdi şurdan saptım mıydı, şose, tirenyolu, ova. Yirmi beş kilometreden NAZIM HİKMET Biraz uzun oldu ama okumaya değer. |
birşey diyicem gitmeden önce ben bu şiiri pek severim iyi iftarlar
|
Alıntı:
Tekrar görüşmek dileğiyle...Seninle sohbet etmek güzeldi. Kendine çok iyi bak...:2: |
Alıntı:
Sana da iyi iftarlar... Yarın görüşmek üzere...:2: |
okumaya değdi:)
|
:2:
|
BÖYLE BİR SEVMEK
ne kadınlar sevdim zaten yoktular yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular ne kadınlar sevdim zaten yoktular hayır,sanmayın ki beni unuttular hala ara sıra mektupları gelir gerçek değildiler birer umuttular eski bir şarkı belki bir şiir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir yalnızlıklarımda elimden tuttular uzak fısıltıları içimi ürpertir sanki gökyüzünde bir buluttular nereye kayboldular şimdi kim bilir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir. ATİLLA İLHAN benim en sevdiğim şiir sana hediyem olsun |
slm hayırlı ramazanlar. naber nasılsınız görüşmeyeli yoksa unutuldukmu?? :72::72: sanırım şuan yoksunuz neyse görüşürüz
|
ya hani benim sayfaya da şiir bırakacaktık???:)bütün nazım hikmet şiirlerini toplamışın sayfanda:D gerçi bnm sayfa mayfa açtığım yok de mi?:) okul açılıyor çok giremeyecem nete keşke bu iki gün içinde karşılaşsaydık:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seni yeniden görmek ne kadar güzel.:2: Unutulduğun falan yok, olur mu öyle şey...:89: Ben de uzun süredir pek sık giremiyordum siteye.(Bundan sonra da pek sık giremeyecek gibiyim. ) Yoldaş'la da pek görüşemiyoruz zaten.:65: Sen nasılsın bu arada? İşe başlamışsın, hayırlı olsun(biraz geç kaldım bunu söylemeye ama affet ne olur). |
Alıntı:
Yahu sen sayfa açtın da ben şiir mi koymadım?:72:Yoksa sayfa açtın mı yaw?:72: Hem Nazım babada daha şiir çoook. Geri kalanı da senin sayfana sakladım, sen merak etme.:2: Yaw biz seninle karşılaşamıycaz bu sitede galiba. Okullar da açıldı zaten. Daha da yoğun günler başladı yani.:65: Bak, O' da öyle diyor.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yav nerdesiniz hadi meleğim okula başladı ya sn?:72:
|
Alıntı:
|
hayırlısı olsun arkadaşım ama aradada olsa görüşelim yani bakıyorum bu sıralar
ne sen ne meleğim ne firari matet kimseler yok noluyoz anlaşılan herkes yoğun tempo çalışıyor ha neyse görüşmek üzre bayyyy |
selam tek yoldaşım:)nasılsın iyi misin?umarım iyisindir..çoook özledim seni:( bnm girmeme nedenim aslında netin gitmiş olmasydı yaprakcım..iki güdür net var ama sizi göremiyorumm:(ancak bu saatlerde girebiliyorum o da siz yoksunuz..neyse umarım en yakın zamanda karşılaşırız
|
Selam yoldaş... Ben çok iyiyim tşk. Sen de iyisin umarım.:2: (Öylesin öylesin...)
Ben de özledim seni yaaa.. Ama malesef şuan bulunduğum yerde internet yok.( Henüz bağlatamadım interneti) Ancak hafta sonları evime gelince girebiliyorum internete. Şimdilik böyle idare etmek zorundayım...:65: Yaprakla da sohbet etmeyi çok özledim...:65: Ben geldim ama bu sefer siz yoksunuz... İnşallah karşılaşabiliriz.:69: |
Ağlamak
İlk bakışta anladım Gülen bakışının sönüklüğünden Belli ki gözlerin sevgisinden davacı Üzüntünü içine atma Bir dosta açılmaktır ilacı Aşk nedir sanıyorsun Bir karşılıklı duygular savaşı Kazanamayacağını düşünüp zayıfım deme Bazen en etkili silahındır gözyaşı Ağla utanma.. Kafanda taşıyıp büyüteceğine dertlerini Gözyaşında taşı Yaşar Kemal |
BEKLEMEK
Gözler önünde işte Gittikçe arınıyorum kendimden Her giden güzelleşir Gidiyorum güzelleşmek için Unutulsun diye çirkinliklerim Gelecek birisi güzeldir Gelince güzel değil Hele gelmişse çirkin Yaşam, ölüm gelecek diye güzel Ey güzeller güzeli beklediğim Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem Artık ne gelmek ne de gitmek Yaşamın en zor yanı beklemek Hiçbirimiz beklemedik doğmayı, Doğduğumuzdan beri beklediğimiz Ölmek................................. AZİZ NESİN |
vay geliyorsun gelirken ses bırakayım öyle gideyim diyorsun ha:D:)yine döktürmüş..ilk şiiri benm için paylaşmıştın bi ara zaten:)her okuduğumda sen geliyorsun aklıma..:) neyse idare edecez biraz ne yapalım, çabuk bağlat emi?:)
|
Alıntı:
Vay..! Yeni nick, yeni imaj ha... Güzel olmuş valla Yoldaş...:1: Şiiri tekrar beğenerek okuduğuna inan çok sevindim.:2: Ben de çok seviyorum bu şiiri.:2: Eee.. Nasılsın bakalım? Okul nasıl gidiyor? Geçmiş bayramını kutlarım bu arada. ( Ve tüm diğer arkadaşların da...) ( biraz geç oldu ama anca nete girme fırsatı bulabildim.) Bu arada, bir türlü karşılaşamadık gitti seninle.:65: |
ÖYLE YIKMA
öyle yıkma kendini öyle mahsun, öyle garip... nerede olursan ol içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne tükür yüzüne celladın fırsatçının, fesatçının, hayının... dayan kitap ile dayan iş ile tırnak ile, diş ile umut ile, sevda ile, düş ile dayan rüsva etme beni! AHMED ARİF |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:22 . |