![]() |
tmm:Ddaa gitmed,m ki!!:D
|
ee yuh be kardeşim
askım git calıs gel bak 10 dan sonra babam okey oynuyo oturamıyom ona gore :D |
ask her seyi affeder mi ??
|
değmez.....
Bugün doganin dengesi yok Öyle herseyden alinmayalim Aglasam kizsam hic yeri yok Basladik yarim birakmayalim Daha seninle isim bitmedi bitmez Ask gün yüzü görmedi görmez Sana söylemeye degmedi degmez Seni benim gibi kimse sevmedi sevmez Yanliz kalmanin alemi yok Icip icip abartmayalim Askta sükütün kiymeti yok Kacip gidip saklanmayalim Asksiz hayatin hic tadi yok Fani dünyaya sarilmayalim Darlanmanin manasi yok Sevip sövüp ayrilmayalim |
seN aNLA.......
|
......Aşkım İçin.....
|
teşekkürler askım... :69:
|
doyamıyorum diNLemeye =)
|
haktaN...
|
Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yenik aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yenik aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı :69::69: |
Bu hayatta başımıza gelen herşey Ne verdiğin ne aldığın Bizi birbirimizden ayıran tek şey Kime nasıl inandığım Seni kalbimden atmak mı Seni kalbimden atmak mı Yok yok yok yok Seni kalbimden atmakmı Seni gönlümden atmak mı yok Sana sevgim kendimden çok Seni kalbimden atmak mı Seni gönlümden atmak mı yok Sana sevgim kendimden çok :69::69: |
değirmeNLer..
|
akLıma eseN seytaNa uymak yiNe seN oLacaksıN sebebim... |
gitme yoksa......
:85: |
nereye böyle... =(
Gözümden yaş geldi İçimden ağlamak Yüzümden düşen bin parça Konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gibiyim Soruyor musun bakalım nasılsın diye Ne biliyorsun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemeden Nereye böyle Belki ben yatak döşek Duygularım parça parça Her günümü her gecemi Yaşıyorum iki kişilik Halimi sordular söyledim birilerine Söylemese miydim acaba Soruyomusun bakalım nasılsın diye Ne biliyosun belki iyi değilim bu gece Anlamadan dinlemeden Son sözümü söylemden Nereye böyle |
Sonbaharı bu belki de aşkın Alışmak çok zor, ah bu yalnızlık Yalana döndü, kurtulamadık Farkında olmadan sana alıştım Sen başka yerde ben başka yerde Soluyoruz vay aman Başka dünyada başka Rüyada Yaşıyoruz o zaman Hayatın kendisi bu Herşey varmış icinde Yollar ayrılıyormuş Deli gibi sevsen bile... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
canım bnm yha =(
|
sensin o;)
|
kaNdırdıN beNi...
oyuNcagı eLiNdeN aLıNAN kucuk bir cocukum şimdi =) |
:D
|
seN guL uyuz sey =)
|
rüyanı anlatır mısın?....:D
|
hayda =)
|
:11: saka saka...
|
ama du bir sey itirf etcem sonra konuyu acmak yok tamam mı
:70: |
tmm....
|
ay kızardım .... =)
|
way beaa..:D forumda itiraf et...:D
|
Ne oLdu ??
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
basım arıooo yhaaa...:( souk mu ? carptı ne?
|
sçs |
bende.......:Q
|
....hep akLımdasıN....... |
hep akLımda kaLacaksıN |
hayırlı olsun
|
saol kardes.....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 . |