![]() |
Yine Dagdir Dag .. "...Bir ölüm uzaklardan vurur yollara bizi bilge bir yalnizliga serer hikayemizi.. Kirik bir kirlangici daglara çeker beyaz kapanir bir ustura, dindirir öfkemizi..." Firlatmiştim kalbimi uzaga, en uzaga denk gelir de rastlar diye bir yildiza.. Yanilip susturdum agrimin çagrisini çagrimin köhnemiş agrisini .. "aldirma!" dedim oglum: yine dagdir dag.. Konup göçen kurdun kuşun ragmina ayazda da, güneşte de yine dag..! Yazilirken ayrilik kentin küskün agaçlarina.. tüllerine, pervazlarina ve varoşlarina.. Yazilirken kederlerin pasina yapayalniz yasina.. Yazilirken bazen şarap tadina aşklarin büyülü şarkisina ihanetin hiç dinmeyen yasina .. ve bir ömür bakilirken üç saniyede çekilen fotograplara "aldirma!" dedim yumrugum vurup omzuma yine dagdir dag.. Ezberinde kaç defnenin, kaç mavzerin masali kaç kurşunun, kaç çigligin hüsrani...? Yılmaz Odabaşı |
karnın halen ağrıyomu...:65:
|
aa siir yaziyordum geldigini gormedim.. :) biraz agrio. sut isittim. Sen nasilsin.. basin nasil oLdu.. |
iim başımda ii..:2: dikkat et kendine tmmı.. hasta olma..:2:
|
Euhhh... deniicem tmammi..??? :72: |
deneme yap..:)
|
Tmamm... :154: :72: |
anlaştık yane..:2: yaw sözleşme var bi yandan onu yapıom ondan bugün biraz yavaşım.. idare et..:)
|
Ne sozlesmesi.. Soz mu kesionuz.. :72: |
:72: bizim şirketle proje şirketi arasında bi iş varda onun..:78:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:10 . |