![]() |
Redd..
Uykusuz.. Ruyasiz... bana gelince hayat neden masalsız... bilmem .. bir masalın Yokmuşuyum.. ben hiç ben Olmuş muyum.. hala aynı Duygusuyum.. Prensesin Uykusuyum.. |
NeZamanNeZamanNeZamanNeZamanNeZaman....
:79: |
bu kez anladım kuru dallardan yapma bi köprüden geçiyorum ben ordaydım erbabı yalnızları yutan kentler biliyorum bu kez anladım hüzünlerden bozma mutluluklar yaşıyorum ben ordaydım acemi aşıkları boğan sular biliyorum ne müttefik belli ne sığınakların yeri kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... bu kez anladım kartonlardan yapma siperlere pusuyorum ben ordaydım huzurlu zamanları yıkan sorular biliyorum .... |
slm misafir kabul edermisin..:11:
|
ya hayir yaa.. senin heryerin virussss.. ! seni karantinaya alalim.. :72: |
ya inan zarar vermem..:72: bi çay içip gidicem hiçmi hatırım yok yaw..:11: adminliğim için kabul et bari..:11:
|
Adminligini ne one suruyosun Ki harac ister gibi...allalala.. :177: Neys..:caylar: |
:72: oh be süper olmuş çay ha..:85: eline sağlık.. bende beklerim bi ara..:11:
|
biraz babanın yanına gidip gelcem.. azcık rahatsız yine.. bi yere kaybolma tmmı..
|
Something..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:00 . |