![]() |
DOSTLUK
Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın NAZIM HİKMET --------------------------------------------------------------- slm ferhat nasılsın neler yapıyosun?uzun zaman oldu görüşemeyeli özlettin kendini:)sayfanı uzun zamandır ziyarete gelememiştim,sıcak bi çay içmeye geldim ama sen yoksun...kendine çok iyi bak görüşmek üzere... |
hoş geldin sena tşkler siir için.. :caylar::caylar:
|
Halimi anlayan yok , yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş , yaşamak hayli zor bi zanaat vaktimi benden çalan çok , kurtulmak ne zor iş imiş kurtulmak ne zor bir iş imiş , vaktimi benden çalan herkesten ._kolera_ zor iş :) |
Halimi anlayan yok , yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş , yaşamak hayli zor bi zanaat vaktimi benden çalan çok , kurtulmak ne zor iş imiş kurtulmak ne zor bir iş imiş , vaktimi benden çalan herkesten ._kolera_ zor iş :) |
Derdim Sevinc Sevdanin adi olsa inan derdim,Sevinc Askin bir tarifi olsa bilki derdim,Sevinc Gönlün bahcesi olsaydi yine derdim,Sevinc Kalbin anahtari olsaydi yine derdim,Sevinc |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
tşkler kolera... cvp biraz geç oldu kusura bakma
|
ben geldimmmmm çay içmeye demiyicem pek sevmem çayı şöyle bir hatır sormaya geldim
|
hoş geldin sefa getirdin.. ii tşkler sen nasılsınn.. yinede boş gitme bi çayımızı iç :):caylar:
|
hoş buldukkkk bende iyiyim sanırım çay iyi fikir bura çok soğuk yaaa yağmurda durmuyor yine ıslanıcam işe giderken of offff :79:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:08 . |