![]() |
|
Ben gittim size iyi akşamlar:))
|
:2: sizede |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Ya tâze gül yahut diken Ya hil'at u yahut kefen Lütfun da hoş kahrın da hoş." |
SÜPRİZ DÖRTLÜĞÜN İÇİN TŞKLER.......SEVENİN SEVDİĞİNİN HERŞEYİNİ SEVMESİNİ ANLATAN.......:2:
Alıntı:
|
BAŞINA NE GELSİN;SAKIN KARAMSARLIĞA KAPILMA.BÜTÜN KAPILAR KAPANSA BİLE O SONUNDA SANA KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ BİR PATİKA AÇAR.SEN ŞU AN GÖRMESENDE DAR GEÇİTLER ARDINDA NİCE CENNET BAHÇELERİ VAR. ŞÜKRET:İSTEDİĞİNİ ELDE EDİNCE ŞÜKRETMEK KOLAYDIR,ASIL KUL DİLEĞİ GERÇEKLEŞMEDİĞİNDE DE ŞÜKREDEBİLENDİR. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
- - Kara kışın tam ortasında idik güneş yüzümü yaktı yoğurt çalan yok bu devirde bu şehirde baa bakan yoh meçhule gitme vakti geldi artık new york citiden çıktım yola sabaha kalmadı vardım kamboçyaya biliyorum bu şiir olmadı kafiyesi hiçmi hiç uymadı gazel,koşma birde tüfekteki saçma bliyorum bu şiir baştan sona saçma unutma ki gül dikensiz araba tekersiz olmaz manda gözlüm karga seslim eşşek bakışlı sevgilim duy feryadımı Sek'sen bir ilin birini sevdim senin gibi inegi makyaj bile yapman kahrolsun düşmanlar CoRaPToR User Derki Bu şiir amma uzadı Verelimde mesajımızı bitirelim bu işkenceyi :) Mesaj şu ola Genç aşıkların yolu daim açık ola : ) _______________________________:106: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kardeş Baksana Tam Ramazan Davulcusu olacakmışım da
Direkten dönmüşüm :D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] _________________________________ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
BU ŞİİRİN ÜSTÜNE BEN NE DESEM BOŞ VALLA NE DİYİM ALLAH SEVDİĞİNE SABIRLAR VERSİN............:11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:52 . |