![]() |
sinem -sıcakkanlı ve samimi zaten bu bile onu sevmem için yeterli :D
helin zaten dünya tatlısı wanteds benim için özel olan üyelerden. özenli ve seçici oluşunu çok seviyorum. zyrec-satan22-muhemar |
zyrec:yönetici öğretmen abimiz...:D
satan22:adminimiz..bu aralar foruma gelmio sanki... muhemar:çok ii bi yönetici..hoş sohbet bi abi...alosarında abisi aynı zmnda... lastdesigner,calimero,atoo |
lastdesigner- cenewarın tekidir o :D
calimero- forum oyunlarının müdavimlerinden ato-ya çok sefiom ben onu bee.forum harici hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen çok benimsedim ben onu.çok akıllı çok. sinem-akustikçi-wanteds |
sinem:çok ii birii...çok sevdim kendisini..
akustikci:mpalden..hepsideki ereni sevio herhal...:D wanteds:yorumumu yazmıştım ben zten..:D :D dokerator,tutsak,satan |
dekoratör3501-canım abim.onunla aramızda hoş bir bağ olduğuna inanıyorum.kişiliğini tamamen yansıtıyor burada.iyi biri olduğuna hiç şüphe yok.bide ayın üyesi :5:
tutsak - bugün gitti :( össye hazırlanacak satan - su :72: garibimin işyerini su bastı helak oldu .çok sefiyem onu bee.bir zamanlar geyik bizden sorulurdu :D sayanora-zelal-nagy |
sayanora:tanımıorum henüz..
zelal:dostum cnm...çok seviorum onuuu....kardeşimm...herşeyim.. nagy:şair abla....:D muhemar,alosar,zyrec |
muhemar-o depodan çıksa süper olacak :D
alosar canım ortim zyrec ya çok sefiom onu ben.o sert mizacının altında bir melek yatayyor :78: helin_helin-bedevi-miss_maniac |
helin_helin:tanımıorum kendisini..:D :D
bedevi:eski üyelerden.... miss_maniac:tanımıorum şimdilik... lancelot,ismail_karakas,merve |
lancelot:tanımıyorum
ismail_karataş:çok iyi biri ve akvaryum bölümüne en çok ilgi gösteren merve:tanımıyorum çikolata,jack,calimero99 |
çikolatta :delinin teki çok hoş biri (alınma sakın sevdiğimizden)
calimero99:canım kuzenim bitanesi jack:valla tanıyamadım heralde korsanlardan olacaktı yanılmıyorsam:72::72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:20 . |