![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
Sağol Canım .. Bende iyiyim Cok Sükür :) .. Seni Burda görmeek güzeel (K) |
sagol cnm ee anlat ben dinliyim
|
Ne anlatiim cnm :)
Sen Uzaklardasın havadisler sendedir sen anLat :) ... Ya Msne ugramıyo musun sen ? |
yokk:(
walla idir bura gusel anlatacak cook sey war ama bende takaat yokk |
Hadii yaa kıyamam yorgun musun ? :)
|
ewttt...
|
|
sewdim bu adamii
|
|
muhabbet\\\\bItte
sieh dich vor bevor du gehst ---- gitmeden önce iyi düşün ich will nicht das du vergisst ---- bütün hayatın boyunca sensiz das ich, nicht dein leben lang ---- olamayacağımı unutmamanı istiyorum ohne dich kann meine seele geht mir dir dann --- ---ruhumdan seninle gelir o zaman ( sana gelir ) bridge verse 01: pass bitte auf dich auf ---- kendine dikkat et lütfen denk an mich wenn du dich selbst vergisst -- kendini unuttuğun an beni düşün was du mir wert bist ist nicht ---- benim için değerli olduğunu değil denk nicht das ich das an einem song nimmst ---- ve bunu (sözleri) bir şarkıdan çaldığımı ( aldığımı) düşünme +2 verse 02: sieh dich vor bevor du aufgibst --- pes etmeden ( vaz geçmeden) önce iyi düşün ıch will nicht das du vergisst --- burda olduğumu unutmanı istemiyorum das ıch hier bin wenn du stürzt --- eğer sen yıkılırsan alles andere lass ich stehn --- bende hemen bırakı veririm herşeyi sofort niemand außer du --- senden başka hiç kimse gib mir kraft genug --- bana yeterli gücü vermiyor all mein leben steckt in dir ---- bütün hayatım sana bağlı bitte hör mir zu --- lütfen dinle beni lässt du mir die chance ----- bana yeniden başlamak für ein neubeginn -- için bir şans ver ıch werde stärker sein ---- daha güçlü olacağım wirst du für mich bleiben ---- benim için kalmazmısın ? refrain: bitte bleib nur bei mir - -- lütfen sadece yanımda kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern --- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut --- diğerlerinin bana yaptıklarını was mir andere antun ---- sadece sen iyileştirebilirsin bitte bleib nur bei mir --- lütfen öylece kal yanımda ıch ertrag es nicht dich zu verliern ----- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ---- diğerlerinin bana yaptıklarını was mir andere antun +2 --- yalnızca sen iyileştirebilirsin bridge : bist du da so ist warm --- ordamısın, o zaman sıcak und du schützt mich vor meinem untergang ----- ve sen beni bu çöküşten korursun doch, bist du fort --- hayır, uzaktasın so ist kalt -- o zaman soğuk und ich erfrier und sterbe ganz allein --- ve ben yapayalnız donarak ölürüm verse 03: kannst du einsam sein? --- yalnız olabilirmisin ? ich kann es nicht. --- ben olamam ... denn ich weis was ich an dir hab. --- çünkü sana değer verdiğimi biliyorum refrain: bitte bleib nur bei mir --- lütfen benimle kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern --- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ---- başkalarının bana yaptıklarını was mir andere antun --- sadece sen iyileştirebilirsin bitte bleib nur bei mir ---lütfen benimle kal ıch ertrag es nicht dich zu verliern ---- seni kaybetmeye dayanamam alleine du machst wieder gut ----- başkalarının bana yaptıklarını was mir andere antun ----- sadece sen iyileştirebilirsin |
Alıntı:
O zmn sora knşalım cnm ;) |
oke
optm |
|
|
sen uzaklardasınn arkadaşımm wan'ı özlemişsindirr [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
slm cnm nbrsin bakıom sen almanya ya iyi alışmışısın (; bu ne yaw muhabbet mi dinlion sen almancayı sökmşsün bakıom ohh artkk hawa atarsın millete(: almanca yazılıların da yanımdasın şimdiden peşin söliyim:D öptüm cnm kendine çoqqq iyi bak seni çoqq özledim
|
-:::beLki sewMekteN h!Ç uSanMam:::- Umutsuz olduğu bir anda sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan.. Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan.. Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Belki sevmekten hiç usanmam _p!NhaN!_ |
Alıntı:
sorma yaw oslemisim:) tskler |
Alıntı:
|
Kimse Yok Mu Yaw:65:
|
nerde almanyada mı
forumda miiiii :72: |
forumda
|
ben warım yaa yardımcıı olmak isterdimmmm
|
neye yardimci olcan arkim?:)
|
arkimm sıkıldığın konu warsaa gurbettesinnn
artık sende bir gurbettcisinn ACI VATAN' daaa dikkatli ol nazi sempatizanlarınaa |
yok sagoll:)
kucuk seyler yani... ee anlat |
hayat ya ne anlatayımdaa sen sıkılmayasınn tatildesinnn buralarr üzücü malzemelerle doluu sen anlattt içimizdekiii tatil heyecanını bizede yaşatttt
|
walla tatil cook gusell... eglenceli gezip tozuyomm:)almanlarla aram cook ii:)
|
iyii söylee onlara üzmesinler seniii tatilin keyfiniii cıkarrr anlatsana almanyayııı gerçektenn görülmesi gereken bir yer miii
|
ewt walla cook gusel en azindan sessizz:)
imkan bulursan gel....turkler birbirine cook baglilar.. |
inşallahhh
gerçektenndee yapılarındaa tarihhh tenn izler sergilenmıiş mııı almanyanın sadece bende merak uyandırannn tarihii yapılarııı onlarrr her geleceğe adımlarını atarkennn geçmişlerinide geleceğe beraber serilerlermişşş bu yüzdenn heppp ilerleyen bir ülkeymişşşşş |
Akşam oluyor yine sessizce
Üzerime yığılıyor yine hüzünler Beklemek acı geliyor bazen yüreğime Sonunda ayrılıklar vakti gelmiş Gitmek zor değil artık Kalmak acı veriyor... Yalnızlığa göğüs germek kolaymış Sonuna kadar savaşacak gücün varsa, Gücüm tükendi artık gidiyorum Ayrılıkların son durağından kalkan trene binip Kimseye "elveda" demeden, Çekip gidiyorum... |
tskler arkadasim
|
slm kolera nasılsın bakalım
|
ii sen?
|
iii tşkler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:48 . |