![]() |
emre aydın & gripin - karışmasın kimseler
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
:70: :70: |
Su, kendine sırdaş arıyordu. Önce buluta verdi sırrını. Ağır geldi sır buluta. Sağanak döktü suyun tüm sırlarını.
Sonra göle gitti su. Ona anlattı derdini. Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için, zaman taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu. Sonra nehre verdi su sırrını. Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti. Dereye verdi. Dere biraz daha yavaş olsada nehirden , o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze... Çağlayanlar, şelaleler, akarsular.. Hepsi kayboluyordu bir anda. Sonra bir gün su takip etti dereyi. Dereye okyanusa kavuşunca fark etti su, bütün sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla... okyanusa taşındığını. Karar verdi su. Sırrını okyanusa verecekti. Öyle de yaptı zaten. Tüm sırlarını okyanusa verdi. Artık suyun sırrını okyanustan başkası bilmiyordu. Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu.... geçen karşılaştık suyla. Bir bardaktaydı. Suskundu. Çok uğraştım konuşturamadım. Ben tam giderken "Dur !'' dedi su. Durdum! ... Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuşma! Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlar.' ' dedi. Hep çevrenizde OKYANUS yürekli dostlarınızın olması dileği ile ... |
özLEdim.....
|
kıskaNır reNgiNi baharda ye$iLLer..... |
NedeN a$kıN cıkmaz yoLuNdayız ?? |
GEL KENDİNİ DE AL BU BENLİĞİMDEN HİÇ BİR BİR SEYİM KALMASIN |
KADERİME YAZMALI MI SENİ ACİL VAZGECMELİ Mİ HEVESİMDEN |
kimseye gosterme kaLbimde ki parmak izLEriNİ |
durmaksızıN süreN kavgaLar meğer a$kıN ciLveLeriymi$ |
hiç bir $eyi istemedim seNi istediğim kadar.. |
tokyo drift ;)
|
a$kLarıN eN guzeLİ =)=
|
Sertab Erener - Everyway that I can
|
berdan mardini -- askımm
|
Bu nasıl bir hasret Anlamadım kendimi Bir insan bir insanı Bu kadar özlermi Yatağım buz gibi Karanlık bütün odam Gündan güne eriyor Sensiz bu adam Aşkım demeyi çok özledim sana Bu kelime en çok sende yakıştı bana Geri dönersen eğer alacağım koynuma Değil hayat ölüm bile alamaz artık seni benden Geceler yoruldu Gözyaşımı silmekten Yastığım pes etti Beni teselli etmekten Yatağım buz gibi Karanlık bütün odam Gündan güne eriyor Sensiz bu adam Aşkım demeyi çok özledim sana Bu kelime en çok sende yakıştı bana Geri dönersen eğer alacağım koynuma Değil hayat ölüm bile alamaz artık seni benden |
sebepsiz fırtıNA
|
zu spat
|
bu da turkcesi =(
|
öyLE bir gecer zamaN ki...
|
Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zaman ki Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki öle bir geçer zaman ki Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki |
dumaN - Fesupanallah
|
Yonca Lodi Aldım başımı gidiyorum
|
dumaN- oje
Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık buradan baş başa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver elini bana Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Doyamadım dönüp bakmaya Ne de güzel durmuş yan yana Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver ayağı bana Gel içme, oynaşma, kaykıl Son defa Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana Gel yanıma gir koynuma Kaçamadık buradan baş başa Gel Yanıma gir koynuma Hangi oje yakışmaz ki kız sana |
müsLüm gürses - dumaN - oLmadı yar
|
bu ak$am
Kendime geldim geleli dostlar Olamam kimseye düşman Bi şüphem yok kefenim sağlam İçerim ben bu akşam Sesleri duydum duyalı dostlar Yola çıktım yeni baştan Acelem yok hedefim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam Sizleri gördüm göreli dostlar Hemen her gün bana bayram Yarınım yok sevenim sağlam İçerim ben bu akşam İçerim ben Ben burda bu akşam |
En Güzel Günüm Gecem
Kafadan attım salladım Türkülerden de çaldım Sahnelere çıkıp içtim oynadım ben Gönülden inandım Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle Elini verdin sıkmadım Boynundan sarıldım Tekme tokat öne geçtim Bıkmadın sen Gönülden inandım Şarkını seç gel benimle Beraber bağıralım Dalganı geç sen benimle En güzel günüm gecem sizinle Bu nasıl sevgili böyle En güzel günüm bu gece Çalarım söylerim keyifle |
özgürlüğün ülkesi
:85: :85: |
köprü aLtı
|
Belki Alışman Lazım
:1: :4: :1: |
cNm kaNkam ;)
Yine sabaha vardım Aynı yüzleri gördüm Ne yaptıysam aklımı kaçıramadım Yalan gerçek başımı aştı Usanmadan aradım aşkı Buldum ama senden çok uzaktı vazgeçemedim Bir oyuncak gemi yaparım Kara kara sayfalardan Uçak yaparım alır seni uçarım Gidelim bu diyardan |
Hani Benim Olacaktın
|
Dünyalar verdim gözlerinin uğruna Kaçamak saatler sonsuz kelimeler Unuttunmu yar söz verdin bana Gitmeyecektin daha neler neler Şimdi uzaklardasın Bensiz sevdalardasın Söyle söyle güneşin kızı Ne yapmaktasın Hani benim hani benim Benim olacaktın İki bahar önce okulun bitince Bana varacaktın |
Ankara .....
|
müLteci...
|
dağLAr...
|
Kağızman
|
Anlasana
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:41 . |