![]() |
çok efkarlanmışsın yine hayırdır..:11:
|
Hasret TurKusu..
|
Bitliste beş minare berigel oğlan berigel..
Yüreğim doldu yare berigel oğlan berigel.. İsterem yanan gelem berigel oğlan berigel Cebimde yok beş pare berigel oğlan berigel..:72::11: |
O.c
|
pişt... nirelere gittin
|
Pusuda Yalnızlık.. karacadağ.. yamaçlarında kardelen çiçekleri her bahar umuda rengini verir ve her bahar dicle’de ak köpüklere üşüşür papatyalar.. siverek düzü.. hayata vurgun yürekli yigitleri ve sabahin eteklerinde ter taneleriyle "memleketimdir benim" orada.. tüfekler yaglanir kerpiç damlarda.. türkü kaçak.. tütün kaçak.. kaçak çay bugulanir şavki vurur maglara ve korku ve umut ve can pusuda pusuda yalnizlik.. karacadag, önü diyarbekir’dir.. ben hüznü avuçlarken ora mahpuslarında.. bulutlarla yalpalayan rüzgarları resmedip.. bakıp bakıp iç çekerdim doruklarına.. karacadağ, patikalarında ceylan ölüleri.. ve bakır renkli göğüslerimizde görkemli güneşiyle sabıra tutunan sevdaların gönüllü erleriydik.. ve.. yollarımızda ayaklarımıza batıp çıkan devedikenleri özlemler biraz uzak biraz diri .. bekleyişlerde alçalıp yükselirken.. köpük köpük yalnızlık.. Yılmaz Odabaşı |
şiir aça aça bi hal oldun artık yeter da..:72: yine canım sıkılıyo yaw..:65:
|
Sakla Yamalarını Kalbim.. Ne gül.. ne yarın.. Gül,.. küle karılmış günlerin tortusunda.. Yarın,.. vurulmuş yatıyor bugünün avlusunda.. Sakla yamalarını kalbim.. insanlar büyüdükçe günler kısalır günlerimiz gibi aşklarımız da yittikleri duraklarda kalırlar sakla yamalarını kalbim. Kendini bıçak gibi ışıyan yeni güne bağışla yürü, arkana bakma, ama umursa.. Bazen anılara en çok yakışan elbise birkaç damla gözyaşıdır ; unutma.. Yılmaz Odabaşı |
|
Alisamadim..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:47 . |