![]() |
allahtan iki parmağımı sağlam bıraktım cvp yazayım die..:)
tmm ditt allah rahatlık versin.. kib pai pai..:) |
Alıntı:
Şiirlerim, şarkılarım, yazılarım neden bahsediyor sence... :) |
Ya bi kaç gün girmiyom arada baya şey oluyor. Önce hanginizden başlasam acaba. Adnan buraya gelecek haber vermiyor, canımda kolunu yakıyor :mad: Babyshim sen neden kendine dikkat etmiyorsun. Bilmiyormusun senin canın yandığında benimde içim yandığını :mad: Dikkat et kendine. Adnanda gelsin onlada ayrı görüşecem zaten.
|
Iz ilk gunK tazeliginde ama acisi gecti , uzulme.. Adnani dow , evt :) Naptiniz , bulustunuz mu acaba.. Merak ediyorum sizi. |
uf.. nerdesin Istanbullu.. |
Nerdesinnn ??????????? Beni boyle merakta birakmaya hakkin varmi ? varsa bile reva mi ... :79: |
istanbuldayim daha bi turlu donemedim gorustuk rusenle yarin bi ara nete girer uzun uzun annatirim forumu cok ozledim :( kib
|
Forumda seni ozlemis olmali.. Yok senin Ruya adinda bi arKadasin , yoK.. :18: |
niemiş o nie yokmuş..:( yaw uçak seferleri iptal edilmiş kaldım burda bi türlü dönemedim.. Ruşenle doya doya görüştük sen napiyon umarım iyisindir.. anca fırsat buldum nete girdim.. kalıcam biraz umarım gelirsin.. kib...
|
gelmiyecen sanırım.. Otele gidiyorum baya bi uzak buraya.. Başımda çok kötü dün gece hiç uyumadım.. kib görüşürüz bye...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:59 . |