![]() |
gözün aydın yinga bak kimler gelmiş ama sen yoksun nerdesin...
|
Serin ruzgarina penceremi acmis gibiyim... hosgeldini gevelerken yuregimin haLini bir gorsen..:( HosgeLdin.. |
Özlem.. Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben... Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykunun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben... Bir yere gidiyorum, Delice... aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizlice... El-pençe duruyorum, Yüzüne bakıyorum, Söylemeden, Tek hece. Seni yitiriyorum Çok karanlık bir anda... Birden uyanıyorum, Bakıyorum aydınlık; Uyuyorsun yanımda... Güzelce. Kaynak: Yalnızlık Paylaşılmaz |
Aglama.. Aglamak Biraz öteye kaçmaktir.. Aglamak, Hüzünle anlaşmak, Ve kucaklaşmaktir.. Aglamak.. Siginmaktir ne olsa, Avuç açmaktir.. Uzak da olsa, yakin da olsa Biraz onu öteye itmektir.. Kişinin en kolay mutsuzlugu Aglamaktir, geçiştirir umutsuzlugu.. Daha zoru var, susmak zor Susmak bir agaç, dallarinda, Susmak.. aglamalari da tutuyor.. |
Nerdesin..
Sende esen bende uguldayana eşgin Sende uyuyan bende uyanana uygun Sende ölen bir şey var Bende ölene döngün, bende dogana dolgun Bir şey var, bir eşin var, bir var var. Bende yanan yangin Bende yanan karşit Ben yanana söngün Ben sönene dongun Özdemir Asaf Bir ömür boyu Çekersin aşk-ı sevda'dan Yanarsın bir yaşam boyu Yazarsın destan destan Uzaktan yakından İçinden dışından Gelir Bir bakışta okurlar...!! Sağolsunlar. Özdemir Asaf |
8.10 Vapuru.. Sesinde ne var biliyor musun.. Bir bahçenin ortası var.. Mavi ipek kış çiçeği.. Sigara içmek için Üst kata çıkıyorsun.. Sesinde ne var biliyor musun.. Uykusuz Türkçe var.. İşinden memnun değilsin.. Bu kenti sevmiyorsun.. Bir adam gazetesini katlar.. Sesinde ne var biliyor musun.. Eski öpüşler var.. Banyonun buzlu camı.. Birkaç gün görünmedin.. Okul şarkıları var.. Sesinde ne var biliyor musun.. Ev dağınıklığı var.. İki de bir elini başına götürüp.. Rüzgarda dağılan yalnızlığını Düzeltiyorsun.. Sesinde ne var biliyor musun .. Söylemediğin sözcükler var.. Küçücük şeyler belki.. Ama günün bu saatinde.. Anıt gibi dururlar.. Sesinde ne var biliyor musun.. Söyleyemediğin sözcükler var.. Cemal Süreya |
taa burdan istanbullara gittim.. nizamiyeden kaçırdım kaptım geldim onu...:72: ama sen yoktun.. az önce görüştüm dışardaymış akşam gelicek nete..:2: sen napiyon baci..:72: hastaydın nasıl oldun..
|
Merhaba Adnan, Bugun ucuncu gun.. artci agrilarin ve inanilmaz yorgunlugumun disinda birsey yok... Nasil yani , sen simdi Istanbuldamisin .. ? Gelsin artiK ,onu cok ozledim. |
Saat Sekizi Geç Vurdu.. Kime ne desem.. Boyuna kendimi dinliyordum eski yağmurları dinliyordum.. Düşünmeden biliyordum deniz ılıdı.. Dökülen çelik katı Yürüyenler yan yana Yüzümü güneşe dinlendirsem.. Dağın dağ olduğunu bilsem , ovanın ova , ağacın ağaç Kurtulurdum.. Çok köprülü sular gibi git git bitmedi. Boyuna kendimi dinliyordum eski yağmurları dinliyordum.. Saat sekizi geç vurdu.. Giden gitmiş hüznü ayaklandırmak boşuna Düşünmeden biliyordum. Arif Damar |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:51 . |