![]() |
Sari LaLeLer....:106: " Çok eskiden yaşadım bu anı ben " Dersiniz şaşkınlık içinde.. İlk girdiğiniz bir ev, bir merdiven, Birden güneş vuran pencere.. Ve tam sırasında tiren düdüğü... İşte böyle gelmişti siz dünyada Değilken bir gün öğle üstü Bu renklerle bu sesler bir araya.. Yaşamak anımsamak mıdır yoksa ?? Sanmam, biz de bir sestik belki Birileri için yıllar önceki Şaşırtıcı karşılaşmada.. |
|
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur bir mumun ardındabekleyen rüzgar ışıksız ruhamu sallar da durur zambaklar en ıssız yerlerde açar yağmurlardan sonra büyürmüş başak meyvalar sabırla olgunlaşırmış bir gün gözlerimin taa içine bak anlarsın ölüler niçin yaşarmış yağmurlardan sonra büyürmüş başak seninle bir yağmur başlıyor iplik iplik bir güzellik doğuyor yüreğime şiirden martılar konuyor omuzlarıma gözlerin istanbul oluyor birden ben bir şarkı ben bir türküyüm meryemin yanağındaki tüyüm beni bir azizin nefesi uçurur içimde Allahın korkusu durur cici ayaklarım iplikle bağlı ben onun sılası kendimin gurbetiyim |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Orman sen elimi tutunca başlardı, Yarılırdı bir incir ortasından. Koşardık yukarı iki büklüm, soluk soluğa. Alabalıklarla düşe kalka, çam pürleri Keserdi hızımızı, Elimi Bırakma, Elimi Bırakma... Sonra kayardık ta aşağılara. Ve alçalırdı sessizlik bir ağaç gibi Kök salardı sende ve bende, arayarak Toprağın sıraya dizilmiş suyunu. Ayçiçeğinden göğüslerin döner ışığa Yürürdüm göğsünde öğle saatleri gibi, Yürürdüm bir anıt kemeri gibi iki yanında. Sonra gene başlardık koşmağa, Yukarı, daha yukarı, çukur sularına Göklerin. öperdim seni, titrerdin, parçalanmış Anları birleştiren sevi düş görmez: Ey orman, Ey avlanmış atın falı, ey yeniden başlamanın Aç güvercini! Falımız yok bizim... Yaktık onu göçmen kuşların gözlerindeki Benek, gagalarındaki tekçil dane gibi Daha gün doğarken. Falımız yok bizim.. |
|
Yalnızlığın üstüne incecik bir beyazlık
Örtüsü örttü karlar.. Şimdi kar tanelerini kocaman rüzgarlarda Eğiriyor kemanlar.. Aramasan da olur bozuldu büyü.. Aramasan iyi olur kar başladı.. Uzun günlere çok var.. Az önce doğan gün aydınlanmadan Kararmaya başladı.. Ben bu karlarda sessizce eskidim Kemanlar arka çıkınca sessizliğime.. Göz gözü görmez kemanlar Yokluğunu adınla çalmaya başladı.. Yalnızlığın üstüne koyu bir korkusuzluk Örtüsü örttü camlar.. Ölümümü sıcacık yünler gibi Eğiriyor kemanlar.. |
Mevla'm senin huzurunda,
Çökmeyen dizlere yazık. Aşkından iki katre yaş, Dökmeyen gözlere yazık. Canım Medine yolları Sersem üstüne gülleri Seher vakti bülbülleri, Ötmeyen yazlara yazık. Gideceğiz Yar'a doğru İrem ya da Nar'a doğru Arasat'ta Nur'a doğru Bakmayan yüzlere yazık. Çekse derdin dirhemini Arar isyan merhemini Moda diye mahremini Örtmeyen kızlara yazık. Hüsam yazar satır-satır Gözün uykuya susatır Gafil kalbi çatır-çatır Yakmayan közlere yazık. |
|
Ya bu kadar olur :):):) aklımdan şimdi bu şarkı geçiyordu :):):)
|
Kopyaci noLcak..:152: :2:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:34 . |