![]() |
sevdiğin bir şarkı sanırım;)
Bir Damla Sevgi - Rafet El Roman Ben nerde yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Olmadı Umutlar bitti Bir anda tükendi Sonunda yoruldum Bitiyormuş sevgiler Ah aldandım Olmaz biliyorum Artık sevemezsin eskisi gibi yine Geçen her günümde kahroldum Ah harcandım Çağırsam geri gelir mi Biten her şey eskisi gibi yaşanır mı Ben nerde yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Olmadı Çağırsam geri gelir mi Biten her şey eskisi gibi yaşanır mı Ben nerde yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Yanlış yaptım Seviyorsundur sandım Bir damla sevgi için Sana yalvardım yakardım Olmadı |
:) Whit Love :)
__KAVUŞMAK ÖZGÜRLÜKSE ÖZGÜRDÜK İKİMİZDE
ELLERİ ÇIĞLIK ÇIĞLIK YANYANA İKİ DÜNYA İKİMİZ İKİ DAĞDAN İKİ HIRÇIN SU GİBİ AKIP GELMİŞTİK BULUŞMUŞTUK BİR KAVŞAKTA UNUTMUŞTUK AYRILIĞI,YOKSAYMIŞTIK ÖZLEMEYİ ŞARKIMIZA DALMIŞTIK MUTLULUK MAVİ ÇOCUK OYNARDI BAHÇEMİZDE__ |
sen iste yeter ki..:)
|
bu kalabalığın içinde yapayalnız hissetmektense dünyanın bir ucunda tek başımayım kir göstermeyen renkleriniz sizin olsun korkmaktansa bulanıklığın tam içinde bir başımayım benim belki de gizli bir bildiğim var elbette ağlarım benim can kırıklarım var senin gördüğün yanağımdan süzülenler asıl içimde içinde yüzdüğüm bir deniz var |
benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? |
kOlay geLsin......
|
slm nnbr.:D
|
helo sen beni takİP mi ediosun? :11:
|
sıkılıyom napam..:D forumda yapıcak baska bişe yok:D
|
ii tmm.....:D düŞ peşime bakaLm ne var ne yoq....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:04 . |