![]() |
Alıntı:
MAŞALLAH ERKEKLERİN KALBİDE HARİTA GİBİYMİŞ YA................:4:SON ZAMANLARDA HİÇ BU KADAR GÜLMEMİŞTİM SAOL:1: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geçen Dakikalarım Kimbilir nerdesiniz, Geçen dakikalarım Kimbilir nerdesiniz? Yıldızların,korkarım, Düştüğü yerdesiniz; Geçen dakikalarım? Acaba tütsü yaksam Görünür mü yüzünüz? Acaba tütsü yaksam? Siz benim yüzümsünüz Eğilip suya baksam, Görünür mü yüzünüz? Gitti bütün güzeller; Sararmış biri kaldı, Gitti bütün güzeller. Gün geldi,saat çaldı, Aranızda verin yer; Sararmış biri kaldı! Necip Fazıl Kısakürek |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Beraat Kandiliniz mübarek olsun.Resim paylaşmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım:) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN... ______________________________________ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
saol kardeşim rabbim dualarını kabul etsin............ |
Alıntı:
ALLAH EMEKLERİNİ HİÇ BİR ZAMAN BOŞA ÇIKARMASIN:)ÇIKARMAZDA |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALLAH'IM SENİN HAŞMETİNİN KARŞISINDA KÜÇÜCÜK İRADEMİ İTİRAF EDİYORUM BANA VERDİĞİN NİMETLER SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOKKEN BİRDE BİN GECEDEN HAYIRLI GECELER VERMİŞSİN BENİ AFFETMEK VE SANA YAKLAŞTIRMAK İÇİN BEN NASIL KAYITSIZ KALAYIM YA RAB! SEN BİZİ BİZDEN İYİ BİLİRSİN BİZİ BİZE BIRAKMA YÜREĞİMİZDE OLANI BİR TEK VE EN İYİ SEN BİLİRSİN BİLEREK VE BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ KÖTÜLÜKLERDEN SENİN SONSUZ ŞEFKATİNE SIĞINIYORUZ BİZİ DOĞRU YOLUNA İLET SON NEFESİMİZDE İMAN VE İZZETİMİZLE ŞU FANİ DÜNYAYA VEDA ETMEMİZİ NASİP ET...........AMİN |
İKİ DÜNYA ARASINDA KALDIĞIM AN BANA GÖNDER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÖNDER Kİ UMUTLARINI DÖNEBİLEYİM UZAKLARDAN GÖNDER Kİ BİR YOL OLSUN YOLSUZLUĞUMA OYUNCAKLARIM BU DÜNYADA KALACAK OYALAMAZ ARTIK BENİ NE SAZIM NE SÖZÜM BEN SÖNMEK BİLMEDEN YANAN BİR KÖZÜM BU ÖMÜR BİR EMAN YARADANDAN GÖZLERİM EMANET İZİN VERİN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İZLESİN NASIL OLSA KAPANACAK BİR SÜRE SONRA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÜZEL SURETLİ BİR CEYLAN GÖZLESİN BIRAKIN VAKİT O KADAR KISA VERİLEN ZAMANDA YADA KAPANSIN BIRAKIN BUĞULU BİR BAKIŞLA........ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:52 . |