![]() |
taam taam... dinlemende bişi.... eyw.... ama alıştıracam seni arabeske...:11: :72:
|
:72:
|
slm cnm ben geldim
tşk etmek için ugramıstımm sçs................. |
Aşk bitti
Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti Aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi Hiç bir şey olmamış gibi Boşlukta kaybolup gider mi Aşk hiç biter mi Kalır adımızla Bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda Bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte Bir defter arasında Bir tırnak yarasında Bir dolmuş sırasında Kalır bir odada Bir yastık oyasında Bir mum ışığında Bir yer yatağında Aşk hiç biter mi Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta Bir masal perisinde Bir hasta odasında Bir gece yarısında Kalır bir durakta Yırtık bir afişte Buruk bir gülüşte Dağılmış yürüyüşte Aşk hiç biter mi Kalır bir sokakta Bir genel telefonda Bir soru yanıtında Bir komşu suratında Kalır bir pazarda Bir kahve kokusunda Bir tavşan niyetinde Bir çorap fiyatında Kalır bir yosunda Bir deniz kıyısında Bir martı kanadında Bir vapur bacasında Aşk hiç biter mi SÇS CNMMM |
Toprağından dönsün yüzüm
Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni |
KENDİMDEN GERİYE Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti, kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep, ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda... BİR TEK SENNNN |
valla gizem hepsini ayrı ayrı seçtii bekir haberin olsun.karar verene kadar basımın etini yedi valla...:D
|
yoklugunda Hep Bunlari Dİnledİm Ben
Gercİ Bİ Sarki Daha War Ama Onu Yazmiom Sevmİon Ya Ondan Yanİ... Sİmdİ Yanimdasin SÇs Askimm Her Seyİmm |
gizem hepsini ayrı ayrı seçti..seçene kadarda basımın etini yedi valla..:D
|
tşkkrler...... çok güzeller....
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:02 . |