![]() |
sanıRım biraz geç oLdu..:)
ama hoşGeldin .. Bende bi gidip bi geLdim uzuu..n bi aradan sonra gerçi... HayırLı oLsun sayfan :) izinsiz baktım birazcık :P çok güzeL paylaşımlar var.. Bende eşlik etmek isterim.. :) |
Ho$geLdin
Alıntı:
Ho$ßuLdum sağoL. Sende sayfama ho$geLdin. Geç oLup oLmaması mühim değiL.Sonuçta ziyaret ettin önemLi oLan ßu.:) PayLa$ımLarım ßiriLeri tarafından okunup ßeğeniLiyorsa ne mutLu. E$Lik etmene sevinirim.Her zaman ßekLerim. |
Yağmurlu bir gündü demlenişim...
Sırıl sıklamdım ama bir o kadar susamış... Tenim kurumaya yüz tutardı Her bir damla da... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Çok güzeL ßir dörtLük
Te$ekkür ederim. |
Ağızdan Çıkan Söz & OLu$aN Etki
Söz, suya atılan taşın etrafındaki hâleler gibidir. Suyun etrafındaki halkaların ne kadar genişleyebileceğini bilemeyeceğiniz gibi, sözün gönüllerde ne etki yapabileceğini de bilemezsiniz, burada anlatırsınız, kim bilir kimin gönlünde ne etkiler bırakır! Sabahattin Zaim |
Zamanın Kıymetini ßiLmek
Zamanın kıymetini bilmeyen, zamanla kıymetsiz olur!. . Müslüman’ın işi, İslamiyet’i öğrenmek , anlamak ve yaşamaktır. Çöplükte kutular görürüz üzerinde meşhur konserve firmalarının isimleri yazılıdır. Üstündeki isim iyi olmasına rağmen, kutunun içi boştur. Malayani’den uzak durmayan Müslüman da boş konserve kutusuna benzer… Hekimoğlu İsmail |
Kimin aşka meyli yoksa o kanatsız kuş gibidir… Mevlana Celaleddin-i Rumî |
Te$ekkürLer. :)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ben ki, toz kanatlı bir kelebeğim, minicik gövdeme yüklü kaf dağı, bir zerreciğim ki, arş’a gebeyim, dev sancılarımın budur kaynağı! Necip Fazıl Kısakürek |
ısLandı seccadem
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:23 . |