![]() |
:27:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
Gülşen Yurtta Aşk Cihanda Ask Kıymete binmek ne hoş Ayrıldıktan sonra varmı önemi Devir tersine döndü Bende az ölüp bitmedim mi? Şimdi gelde gör beni Duruyormuyum yerimde hala Yurtta aşk cihanda aşk Heryerde aşk bundan sonra Elimide kolumuda bağla hadi Bir odaya bir ömür haps et hadi Becerebilirsen zaptet hadi yangınım çok büyük ooooffff |
|
Cadi Olcam Bu Gece
|
özledim...........:(
|
DaYaNmIyOm bE:19:....
|
öle deme ya zaten cnm sıkkın bah ağlarım bilirsin beni çabuk ağlarım yapma böle..........:(
|
aglama kiyamam sana ben...
|
:2:
|
selammm arkadaşımmm sen üzülmeee bak ben senin içinn konu açtımm okuu
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Efkarlıyım başım duman
Sitemim var ey koca çınar Zor günümde nicesini andım Muhabbet yetmezmiş bilmedim Dün bugün dedim gönlüm avuttum Yarın yetmezmiş bilmedim Dert bir yandan sevda bir yandan Derman yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Şu dünyanın haline kandım Ben yalnızmışım bilmedim Gönül için için yanar da Sabır yetmezmiş bilmedim sitem ne çare Efkarlıyım başım duman Sitemim var ey koca çınar |
bu müzikler dinle kafan daĞILIRRR kulaklığı takkk son sess başka alemlere dalarsıınn unuttursun belkiii
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
su an dinleyemem teyzemler kalbalik..
|
tamam arkadaşımmm sonra dinlersiinnnn
|
oke arkadasim iyiki warsinn:)
|
teşekkürlerr arkadaşımm warlığımıı istediğinn içinnn :)
|
|
|
Böyle mi geçer bu rüya Çok mu sevdin kederleri Hangi günahın bedelisin Sen mühürlü kaderim Hep mi cefa gördüğün reva Yok mu sende hiç vefa Yok mu sende hiç vefa Mühürlü kaderim ben gibi erir misin Mühürlü kaderim bir yol verir misin Gün olur bu rüyadan ben de geçerim O gün sen de bitersin Eyvallah der o şarabı ben de içerim O gün sen de bitersin O gün sen de bitersin Olmuyor ne yapsam olmuyor Çok mu gördün hevesleri Hasret senden yana Sevda senden yana Değişmedin kaderim Hep mi hüsran Bana hep mi veda Yok mu sende hiç deva |
.......10 FeN C......
|
saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendime tarifsiz. ayrılmamız çok gereksiz, şimdi uzaktan sebepsiz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....], o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık, bir tek farkla; benimki senden biraz fazla. |
Alıntı:
güSel şarkıdır..:) |
naber cnm?
|
iiilik Senden?
|
iyiyim cnm teyzemlerle oturuozz
|
vay kolera naber yoladğn şarkı sözleri içn sağl:1:
|
Slm söle teyzene...:)
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ee ??
|
teyzem dioki vana geldigimde beni gezdirin:)
|
hay hay söle gelSin ben gezdirecem..:D
|
teyzem diyoki oraya gelip vali olcam ,vani degistiricem,genclere ozel tesisler yapacam dio:D
|
vay vay vay gelSin ben onun yardımcısı olurum:D yani yardımcısı olabilir miim...:174:
|
olmas kabul etmio:D
|
ama neden..:(
|
Istifa Ediomus Teyzem Dioki Cook Konustuu Sonra Gorusuruz Dio:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:26 . |