![]() |
Sorma .. :( Cok gerginim Rusen.. Korkularim endiselerim yine birikti.. Zorlamalara karsi direnemeyecek gibiyim. Annem bugun beni gorunce su benzine bak dedi agladi film icin zorluyo. Nesi var bilmiyorum bu sinir kafamin ama bi basladimi gunlerce surunduruyor. Nefret ediyorum doktorlardan. Istemiyorum birsey , tiksindim artik. |
Daha öncede konuştuk bu konuyu senle. ÜZme artık beni. Git şu doktora. Hatrım için.
|
Sen gidince buraya kar yagdi biliomusun hemde lapa lapa. Hep seni dusundum..sogukta idmanlarinizi... elimi cebime sokarken bile sucluluk gibiydi.. Ranzani hayal ettim.. :) alttami yatio , yoksa ust katimi kapti gibi...:) oyle ozledim ki seni.. |
O kar hep benim içime yağdı. Boş duvarlarda gördüm yüzünü hep. Her an yanımda hissettim seni. Hep göreceğim duyacağım günü hayal ettim. 1 ayı bitirdim ama geri kalan 4 ay nasıl geçecek hep aklımda o var :(
|
du$lerin parlayip sondugu yerde bulu$mak seninle bir ak$amustu umarsiz $arkilar dudagimda bir yarim ezgi siginmak gozlerine siginmak bir ak$amustu gozlerin bir ciglik, bir yarali haykiri$ gozlerin bu gece cok uzaktan gecen bir gemi bir orman bir gece kar altindayken cocuksu, ucari ko$mak seninle elini avcumda bulup yitirmek siginmak ellerine, siginmak bir gece vakti ellerin bir marti, tela$li ve urkek ellerin firtinada cirpinan bir beyaz yelken bir kenti boylece birakip gitmek icinde bin kaygi bin bir soruyla bitmemi$ bir $arki dudaginda bir yarim ezgi siginmak $arkilara siginmak bir omur boyu gozlerin bir ciglik bir yarali haykiri$ gozlerin bu gece cok uzaktan gecen bir gemi ellerin bir marti tela$li ve urkek ellerin firtinada cirpinan bir beyaz yelken ... |
Gözlerinde daldığımsın.
|
Gozlerimin yukunu bosaltansin.. |
Bir bulut durdu gözümde , hasret bize uymamış.. |
|
Adı aşktı. Peki ya içimizdeki acının sıfatı yada bir tarifi varmıydı.... Adı aşktı başka bir açıklaması da yoktu. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:52 . |