![]() |
bu senin sayfanmi.? şimdi bende mi bir sayfa açim :20:
|
Alıntı:
|
"Gece" bile fazla bu akşam bana… Öyle siyah, öyle alacalı ki karanlık.. Uyumak istiyorum, alabildiğine.. Kapatıyorum gözlerimi, sen oluyorsun uykularım.. Açıyorum gözlerimi, yalnızlığa kapılıyor düşüncelerim… Gidişini seyrediyorum, anılarımın arasından… Tozlanmış duyguları temizliyorum, kelime kelime.. İçim acıyor, derinden…Gülüşünü anımsıyorum… İçim burkuluyor… Şimdi…Ne şarkılar, ne satırlar dolusu cümleler.. Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime.. Belki, çığlıklarımı susturmasam, ağlasam yağmur misali damla damla… O an, duygularıma baş kaldırıyorum… Bakıyorum gökyüzüne, bırakıyorum çığlıklarımı yıldızlara doğru… Atıyorum seni özleyen her bir parçamı… Yüreğimi arındırıyorum fazlalıklardan… Bu kadar kolay olmamalı…İçimdeki ses, seni çağırıyor her darbemde… Durmuyorum…Parçalıyorum seni…Kanıyor her bir yanım... Ya O susacak, ya ben… |
:65:
|
Sus Aglama - Bendeniz ..
|
Mutlaka iliştiriyorum Seni Cümlelerimin en görünmez yerine.. Her derdimi anlatıyorum Ve alamıyorlar ismini ağzımdan.. Saklanıyor anlamın kelimelerimde Hep yaşadığımı Anlayacaksın okuduğunda.. Hüzünlerim eğitildi çünkü Kalbinin anaokulunda.. Hataydı Bırakmak sana korkusuzca Aşkımın çocukluğunu... Ceyhun Yilmaz |
Mutlaka iliştiriyorum Seni Cümlelerimin en görünmez yerine.. Her derdimi anlatıyorum Ve alamıyorlar ismini ağzımdan.. |
İradem; özerk iradem, seninle çerçeveli ve seninle sıvalı... Aklım; kaygan ve sıçramalı aklım, seninle sabit... Ruhum; vücudumla şekilli, görünmez göksel sen... Vücudum; biraz yorgun ve motoru sen olan kılıfım... Ellerim; itaatkâr ve yardımsever güçsüz kerpetenlerim, tek dostu parmak uçların... Anlarım; geçmiş ve geleceğe bağımlı, hep seni bağıran zaman dilimi... Beynim; işleyişini tam tekmil bilmediğim,hücre korumalı senin evin... Bacaklarım; seyyarlığımın garantisi, sana doğru esas hareketi... Gözlerim; uzak için işlevsiz, ağlayan bebekleri sen... Kulaklarım; sevginin devamlı kabul yeri, sesine bilerek vurgun... Günüm; ivmesi hergün çaktırmadan artan, sana doğan gecem... Gecem; olmasından genelde sakındığım, içinde zerre gündüz olmayan yokluğun... Evim; benliklerimizin ve dilimizin rahatlığı, seninliliğimin örtüsü... Düşüncem; her yere vizesi olan ve sensiz akamayan çevik askerim... Bilgim; hiç doymamacasına, rahatsızlık vermeyen açlığım ve sana açılan kapının adı... Gürültüm; beynimdeki isyanın hortlaması, sessizliğimin cilası, sensizliğim... Yalnızlığım; kendime yetemediğim durumdaki uğultunun sesi, varlığında yokluğun... Sonum; iki sonsuzluğum arasındaki mesafe, seninle tekrar başlangıcım... Duam; art niyet illetinden tamamen sıyrılmam, vicdanımı seninle yıkamam, salt düşünceli sevgim.. Yazmam; tekrar okuma isteğimi güdülemesi, kendimin kanıtı ve senin kanıtın... Sevgim; yaşamın son halkasına tutunuşum, karşılığını fazlasıyla bekleyişim, bencilliğimin ve bonkörlüğümün kördüğümü, seni bekleyişim, seni sevişim... Evren Özen |
Acı Şiir.. Bir yerleriniz yaralanmıştır mutlaka, ya düşmüşsünüzdür çocukken, ya da incinmişsinizdir aşıkken.. Kapanmaz sandığınız ne yaralar kapanmıştır.. Durmaz sandığınız ne kanlar pıhtılaşmıştır kabuk bağlayıp Hani efkar bir sis gibi çöktüğünde başınıza.. Bir yüz ararsınız.. Tüm yüzlerle yerdeğiştiren gözlerinizde Yaranızı kanatan.. Hep ağrıyan yerinize değmek istercesine Mazoist bir duygu çöreklenir beyninize İşte o zaman Yalnızlığın atlıları Boşanıp dizginlerinden Karanlıkları getirirler doludizgin Bir dönülmez sefere çıkar düşünceler Tozduman içinde göz gözü görmez Ve anlaşılmaz sesler.. Çıkararak.. Bağırarak.. Haykırarak.. Duyulmak istersiniz Duyulmazsınız.. Kanayan yerleriniz görünmez karanlıkta Yalnızsınızdır yalnızlıkla.. Yüzler silinir.. Acılar diner.. Gün ışır.. Yorgun bir gecenin sabahına Yaşananlar zamana karışır Ve insan yeni acılar için Geçmiş acılara alışır.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Oğuzkan Bölükbaşı |
Özlemek.. Şimdi özleyenler vardır beni Bir sıcak şiir dizesinden yeni çıkmış sevgi gibi Nohut oda bakla sofa bir hayatın içinde Ne biçim bir tebessümdür Acı mı, tatlı mı yüz çizgilerin Evrenin genişliğinde sıkışmış kalmış bir yerde Ağır devinimlerde öpüşür hayallerin Şimdi özleyenler vardır beni Bir otobüste, bir trende Ve belki bir kafede Gazeteyi okurken aklına gelmişimdir Gözlerim vardır sayfalarda Belki bir haber benden Kıskanmışsındır Şimdi özleyenler vardır beni Önündeki rakı kadehinde muhabbet ararken Dost olmak istemişsindir Bir tanımadık yüzde beni arayıp Olsam iyi olurdu Yokluğum rüzgarlı çocukluk akşamları Ağlamışsındır Şimdi özlediklerim var benim Zamanın bir yerinde sesini duyduğum Her renkte saçları Ve her renkte gözleriyle Bir anı yapıştırıp giden hayatıma Kimisi bir kadehte Kimisi bir paket sigarada Kimisi bir deniz kıyısında unutulmuş Haydi toplanın Bugün bizi konuşacağız. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:45 . |