![]() |
slm ruya.. nasılsın başın nasıl oldu...
|
Gecti , tamamen gecti. Sen nasil oLdun ? Sabah Sineme kotu oldugunu soylemistin.. |
Oylesine.. Can Sikintisi..
|
Oğuzkan Bölükbaşı - Yeni Dünya
Bir semavi merhamet çıkarır mı bizi bu içine düştüğümüz ihanetten sevdanın kutsal adına yakışmayan, bir korsan gecede yaşanan yalnızlığa tutsak olan bu yüreğin kanını akıtmadan tükenir mi aşkın hayat veren soluğu, ey önünde diz çökmüş hayatın bir çırpıda kellesini koparan acımasızlık, Sen diye koştuğum her sesin arkasından Ruhuma akıtılan o derin sessizlik O analı babalı kimsesizlik Ve gözalıcı ışıklarda ölümüne gölgesizlik Dipsiz kuyulardan çıkaracağım seni Derin uykulardan uyandıracağım Bir aynayı dayayıp suratına Göstereceğim o görünmez halini Sonra çekip bayrağımı hayalet gemilere Açılacağım adını bilmediğim denizlere Tayfasız ve dümensiz Rüzgarla kucaklaşan yelkenimi azat edeceğim Cesaret vereceğim hedefsiz sürüklenmelere Yorgun düşmüş bir dalganın kucağında uyuyacağım, yakın biryerlerde bilmediğim bir dünya bulacağım, yeni bir dil uydurup anlaşılmaz seslerle konuşacağım bir benim anladığım, bir de benim gibi olanların, Sen oraya geldiğinde ne dilimi sökeceksin konuşmak için, ne de yüreğimi buluşmak için hiç yaşamadığın hazların tutkulu yorgunluğunda, Kırmızı bir akşamüstü olacak Her tepenin arkasında binlerce güneş batacak Binlerce güneşi bekleyen sabahlar Bütün yönler doğu Ve bütün yönler batı İstediğim gibi yaşayacağım hayatı.. |
Dag Ruzgari..
|
Canim al Canim Ol Canana Gotur Beni.. Canim al Canim Ol Sevdama Gotur Beni.. Derdime Derman Ol..Cana Gotur.. |
Uğur Baş - Ölüme 5 Kala ..
|
Mavi Kuş.. Bir mavi kuş konar pencereme Pencerem yüreğim, açmasam üşüyecek Açsam kaçıp gidecek Ne yapmanın sorusuna takılıverdim Hayat geçip gidiyor Mavi kuş titriyor Penceremde tünemiş Bekliyor yaz gelsin Yaz gelmeden ölüm gelip donarsan mavi kuş, donar düşersen karlar üzerine, ve ısıtmamış ise bu sevda yüreğini, karlar erimezse, sana gösteremem ki yaptığın yanlışları bir bir, sen donmuşsun, donmuş nehir Git uçmak istediğin yerlere Durma buralarda Sıcak iklimlere Bildiğin tanıdığın diyarlara Güvenli kucağına, bin yıllık uçuşlarına, göçmen kuşların Tabiatın çizdiği yola Ya da gir açılan pencereden içeri Cesaretini toplayıp Yaşa yaşamak istediğin sevgileri Durma öyle penceremde uçmakla kaçmak arası, karanlık soğuklarda donmaya bırakma kendini küçük mavi kuş, inanma söylenen hiçbir söze denemek yaşamaktır, bilmekse denemek Göğe açılan kapıların önünde duruyorum Arkası özgürlük olan kapıların Ben kapıları açanım Ben seni özgürlüğe uçuranım Tutsak akşamlarından, sığındığın korkuların Sabahları uyandıranım Ey kaderin cilvesine kananlar Cilveli kaderlerin çaresiz esirleri Ne kader Ne de keder çözebilir sizi bağlayan zincirleri Ne de şehvetli kalçalarında kaderin mest olabilirsiniz Benim kollarımda unuttuğunuz dünyalar kadar Çıkarın yüreğinizdeki mavi kuşları Salın göklere Cennetin yolunu bulun Takip ederek götürdüğü yere Ve o sunulan şarapların tadını anlamak için cennet bahçelerinde, tatlı günahların tadını bilmelisiniz önce dünya üzerinde, ey günahsızlığın ızdırabında yokolan arzuların körelmişliğinde kıvranan ruhlar, bakın görünmediğiniz aynalara, bakın suratsız suratlarınıza yüreğinizin dümeni başka yönlerdeyken, vicdanınıza çektirdiğiniz işkencelerin acısını çekin bir bir Sen mavi kuş Kanatlarında taşıdığın ağırlıkları bırak Daha yukarılara uçmak için Kaybolup gitmek için bulutlar arasında biz seni görmezken Sen bizi seyretmek için Ben kapısını açıyorum kafesinin.... |
Sensiz yapamam..
|
başağrının geçmesine sevindim.. keşke benimkide geçse varya geberiyorum.. :)sabaha sağ çıkarırsa sevicem onu..:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:25 . |