![]() |
Things I'll never say..
|
Vox Clamantis In Deserto.. orada dur ve bekle. dağ orada. deniz orada. gökyüzü orada. orada duruyorsun kımıltısızlığa gömülü korudağ'ın yamacında. sil, sil artık gözlüklerinin camını, bu sis yanıltmasın seni: dağların görkemi uzaklaştıkça belirir, yalnızlığın da. çantanı aç. çıkar içindeki gökyüzünü. gökyüzü yetinmezliğin senin, yetmezliğin. eskimezin ve eskimezliğin. gökyüzü yorganın olsun. yaşamdan ödünç aldığın sevinçle paçalarını kıvır, çıplaklığını duyumsamalı saros. nasıl unutursun: sen yalnız yaşıyorsun, bense tanımadığım kendimle. - bak samur adası. ne deniz çekilir ayaklarının çıplaklığından ne çantandan çıkardığın gökyüzün, yani biraz çocukluğun: dokunulmamış yalnızlık yoktur orada dur ve bekle. çocukluğundaki kağıttan uçaklarla uçtuğun gök dal kırıklarından teknen dalgaları aşıyor denizde kırılmazlığı öğrenen yüreğin bir de. ne derdi annen: gülünü değerli kılan/ ona harcadığın zaman. orada dur ve bekle orada dur ve yaşamak yarın erken gelmez tam zamanında, hep hazır ol denizin dibindeki inciye uzanan eline bak. yaşamdan ödünç aldığın sevinç orada çıkmayı bekler paylaştıkça.. orada artık dur!ma. elma dersem sevinç armut dersem yaşamak.. orada.. dudaklarındaki gülümseyiş sönmesin.. bir yanlış anlaşılmadır yaşamak keyifle...:70: |
slm baci..:11: hastaların hastası oldukları hastasını görünce çok sevindilermi..:72: Yaw banada yazsana bi reçete.:72: şu bacağımın ağrısı için.. ha bu arada benim bohçaci arkadaşla tanıştırmayı unutmuşum.. Adi Münevver..:72:
|
XBox / 37 Oyun die açtığın konu varya ben girdiğimde sayfam kitleniyo yaw annadım gitti..:72:
|
Girme sende. |
:72: yaw n hazır cvpsın sen varya..:72:
|
SamSon..
|
Ozleniyorsun.. Duslerimdesin.. Dusumsun.. Benimsin.. Bensin . |
Sabah Koşusu - Erdem Bayazıt
İlk güneşi duyuyoruz etimizde.. Derimizde ansızın kaçak bir rüzgar yakalıyoruz Bir serinliyoruz bilseniz bir serinliyoruz Her gün gidip beş vakit Denizi öpsek yeridir.. Bir karınca durmuş yaşamayı anlatıyor Bir dinliyor böcekler görseniz bir dinliyor Bir çoban yıldızları sayıyor Bir arabacı şapkasını atıyor havaya. Sabah oluyor yalınayak koşuyoruz yeni bir çağa Derin asfaltları duyuyoruz Sıcaklığını duyuyoruz Bazen bir serinlik doluyor içimize Ayaklarımızdan Göğü kapatan çatıları yıkıyoruz ellerimizle Ve şunu iyi anlıyoruz En iyisi yürüyerek gidilir yaşamağa.. |
Kar Altında Hüzün Denemesi.. Dünyanın en uzun hüznü yağıyor Yorgun ve yenilmiş insanlığımızın üstüne Kar yağıyor ve sen gidiyorsun Ağlar gibi yürüyerek gidiyorsun Belki bulmağa gidiyorsun kaybettiğimiz O insan ve tabiat çağını Dön bana ve dinle Kuşlar uçuşuyor içimde Loş bir keman solosu gibi Kuşların uçuştuğunu içimde Dön bana ve dinle. Karanlık denizlerin dibinde Birtakım incilerin olduğunu Birtakım incilere ve hatıralara Neden bağlı olduğumuzu unutma. Duy beni ve dinle Denizler boğuşuyor içimde. Unutma diyorum ama sen anla Anlat bizim de yaşamak istediğimizi onlara. Ankara - 1962 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:03 . |