![]() |
Ey isteyen, ey asık! Sana bu istegi vereni düsün; eseri yaratanı gör! Neden yaratana degil de, onun yarattıgı esere gönül veriyorsun 0, hep sana bakıp durmada!.. Halbuki senin gözün sagda solda! 0 sana, dilsiz dudaksız söz söylemede; sense,kulagını dünya masalına vermissin. HZ. MEVLANA
|
Alıntı:
SLM CAN DOSTUM:2:ÇOK ÖZLEMİŞİM GERÇEKTEN AZ GİBİ GÖRÜNEN ÇOK ŞEY YAŞATIYORMUŞ BURA BİR DAHA DEĞERLENDİRDİM BU AYRILIK ESNASINDA GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM O GÜZEL SÖZLERİ SÖYLETTİĞİNİZ VE İÇTEN DUYGULARI YÜREĞİME GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN BEN SİZE MÜTEŞEKKİRİM.YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK DUYGULANDIRIYOR VE İÇİMDEN GEÇENLERİ AKTARMADIĞIMDA SANKİ BİR ŞEYLER ZİYAN OLUYOR BENİM GERİ BİLDİRİMLERİM SİZE BİR ŞEY KATINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM GERÇEKTEN AYNI MEKANDA OLMUŞ OLSAYDIK BUNLARI HİSSEDEMEYEBİLİRDİK HİSSEDEMEYENLER GİBİ... BUNDAN MAHRUM OLMAMAK BİR NİMET DİYE DÜŞÜNÜYORUM.EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE LÜTFEN KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN... ALLAH SİZİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN......... |
...
Gitme diyemedim sana..
Demeyeceğim de.. Beni sevmek hakkını tanıdığım bir kadına -gitme-diyemem ben anlıyor musun? Çünkü kalacağına inanıyordum.Dedim ya sana inanıyordum. Ayrılığı gerektiren sebeblerin tartışması yapılamaz bence.... Sevmek istemektir.. İstemekse kalmaktır bir bakıma... Sevsen isterdin beni,istesen kalırdın ve...... hiç gitmezdin. Her çaresizliğe karşı durabilirdim Seninle, her şeye meydan okuyabilirdim seninle..Sevgin gücümdü,sevgimin acın olduğu kadar..Seninle paylaşmak vardı kederleri,tatları bölüşmek vardı dolu dizgin.Hepsi bir anda yok oldu görüyor musun? Kestiğin yerden kan akmayacakmı sanmıştın yoksa? Beni bırakıp gittiğin yer bir kan denizi şimdi... ''Senden'' diyordum,''Seninle'' diyordum,''Senin için'' diyordum. Şimdi Sensizim.. Seninle olmanın haksızlığını öğrettin bana... Artık Senin için yazamam bile.. Bana kendi idam hükmümü imzalattığın kalemi kırıyorum.. Ümit Yaşar Oğuzcan Sahibini Arayan Mektuplar |
Ben Sana Mecburum
Ben Sana Mecburum
ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu birkaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih’te yoksul bir gramofon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalanıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki haziran’da mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki yeşilköy’de uçağa biniyorsun bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telâş içindesin kötü rüzgâr saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içimsıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin Attilâ İlhan (Ben Sana Mecburum) |
SLMLAR SAYGILAR HAYIRLI CUMA LAR CAN DOST KEYİFLER İYİYDİR İNŞ.:2: |
Alıntı:
|
Gözlerim Gözlerinde
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?
Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limanında Fırtınalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yanında... Hiç yumma gözlerini, ışığın eksilmesin, Gündüzüm aydınlığım, ipek böceğim benim! Güz bahçemde açılmış o son çiçeğim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayırma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansız, o kuytu gözlerini ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN |
Çok özlemek ve sevmediğini bilmek...:79:
|
Ben senin varlığını seviyorum,
Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü s...eviyorum...... senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten.. Alıntı |
Ben umardım ki seni yâr-ı vefâdâr olasın/
Ne bileydim ki seni böyle cefâkâr olasın/ Hele sen kaide-yi cevrde eksik komadın/ Dostluk hakkı ise ancağ ola var olasın/ Reh-i aşkında neler çekdüğüm ey dost benim/ Bilesin bir gün ola aşka giriftâr olasın -Mihrî Hatun- |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:49 . |