Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   hackoogle (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=7901)

hackoogle 05/11/07 13:30

Koşmam lazım..

Uzaklara kadar taa kimseyi tanımayana kadar..

Hızlı hızlı kimseden vedalaşmadan..

Ağlamadan ..

Üzülmeden..

Düşünmeden.

Kulağımda gülümse çalsın...

Yüreğimde dünden kalan sesler...

Yanımda gölgem...

Gözlerimde mevlam...

Biryere gitmek değil derdim...

Yerimde kalmamak..

Kaybolmadan , uzaklaşmak...

Yaşamadan yaşlanmak.....

Tek dileğim seni üzmeden ..

Seni tatmak...

Aslında amacım direnmeye gücümün kalmadığı

Bu boktan şehirden kaçmak

Seni ölesiğe seviyorum elma şekerim...

hackoogle 05/11/07 13:31

Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık.Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara.Ve gök yüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize.O ışıklı yolda attığımız her adım hançer oldu ihanetin yüreğine.Sevgilere yankı olur isyanımızın sesi.Bİr baba edasıyla yüreklerimizde hayatın acımasızlığı yavaş yavaş yürüyoruz sırat'a doğru.Sigaramızdan çektiğimiz her nefes kabus olur güneşsiz her geceye.Marlboro ne demek biz bond'a lark'a şiirler yazarız.Karamsarlık Bir çığlık gibi yükselirken gök yüzüne.İnşaat ta çarptığımız şarap şişeleri gülücük gelir güzel söz duymamış kulaklarımıza.Yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize...

hackoogle 05/11/07 14:11

gidiyorum...

LUCKMAN 05/11/07 17:13

siten hayırlı olsun
ya bir şey soracam sen ne zaman mezun oldun şu anda senin eski sıranda oturuyorum:2:

LastDesiqner 05/11/07 22:36

gecen sene mezun oldu.....

LastDesiqner 05/11/07 22:37

Alıntı:

hackoogle´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 117217)
Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık.Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara.Ve gök yüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize.O ışıklı yolda attığımız her adım hançer oldu ihanetin yüreğine.Sevgilere yankı olur isyanımızın sesi.Bİr baba edasıyla yüreklerimizde hayatın acımasızlığı yavaş yavaş yürüyoruz sırat'a doğru.Sigaramızdan çektiğimiz her nefes kabus olur güneşsiz her geceye.Marlboro ne demek biz bond'a lark'a şiirler yazarız.Karamsarlık Bir çığlık gibi yükselirken gök yüzüne.İnşaat ta çarptığımız şarap şişeleri gülücük gelir güzel söz duymamış kulaklarımıza.Yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize...

canecim cok güzel...de okuyamıorm.....cok kucuk yazmıssın....:D hipermiyopum ben bilmio musun?...:11: :11:

LUCKMAN 06/11/07 17:21

ya hikmet bir şey soracam sırandaki hackoogle yazısını nasıl yazdın

LastDesiqner 06/11/07 17:25

yhaaw sen ne meraklısın kardes...:D kendisi reklamcıdır......meslek sırrı sölenmez....:11:

MKtr 06/11/07 19:21

hikmo şair olacak kadınmışsın pardon adammışsın...hakkını yemişler kardaşım:(

LUCKMAN 08/11/07 18:43

Alıntı:

LastDesiqner´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 117638)
yhaaw sen ne meraklısın kardes...:D kendisi reklamcıdır......meslek sırrı sölenmez....:11:

ama çok güzel yazmış o yüzden merak ettim :2:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:31 .