Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   RuYa (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=12005)

Satan22 12/11/07 23:01

Alıntı:

RuYa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 120114)
E oyLe.. bi kullandigimi ertesi gune kullanmam ben feLanim diicem de hic oylesi havamda diiLim.. senin can sikintin bana gecti. Bulasici mi ne

hapşırırken ağzımıda kapadım ama bilmem..:72:

ZyreC 12/11/07 23:02

Alıntı:

Satan22´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 120119)
hapşırırken ağzımıda kapadım ama bilmem..:72:

Neden sıkıntını benim canıma geçirdin. Geberteyimmi seni şimdi :95:

Satan22 12/11/07 23:03

kıyarmısın...

ZyreC 12/11/07 23:04

Hemde yağsız tarafından :11:

Satan22 12/11/07 23:07

ii canın sağolsun n diyem...:65:

RuYa 12/11/07 23:09

Cayina uc tane limon siktim Satan

epsini ic bitir. Hade sogutma. :72:

ZyreC 12/11/07 23:10

Sana kıyarmıyım ben hiç adnanım.

Satan22 12/11/07 23:12

Alıntı:

RuYa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 120140)

Cayina uc tane limon siktim Satan

epsini ic bitir. Hade sogutma. :72:

e limon sıkınca zaten soğuyoki..:72: sağol ruya sen çok iisin..:2:

ZyreC 12/11/07 23:39

Yoruldum yavv. Biraz dinleneyim şurda.

RuYa 12/11/07 23:39

Limon oda sicakLiginda ki..

icmezsin dié dusunmustum , sen bu durumda daha iisin.. :72:

RuYa 12/11/07 23:40

Alıntı:

ZyreC´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 120213)
Yoruldum yavv. Biraz dinleneyim şurda.

Aa.. bende geLmistim odamiza. :)

Satani takip edemedin yine dimi..tozu dumana katti :)

ZyreC 12/11/07 23:41

Çenesi düşmüş bunun. Başımı döndürüyor. Nereye baksam adını görüyom.

RuYa 12/11/07 23:46

Ben acilen ciktim..

ii geceLer.. :(

ZyreC 12/11/07 23:47

Noldu birden bire

Satan22 12/11/07 23:48

ii geceler de noldu yaaaaa?

ZyreC 12/11/07 23:50

Yarın öğreniriz.

Satan22 12/11/07 23:59

umarım ciddi bişey yoktur..:65:

ZyreC 13/11/07 13:10

Sen...Yüzümdeki Gülüşlerin,Ellerimdeki Terlemenin,Yüreğimdeki Deli Atışın Sebebi...
Her Gece Uykum Her Sabah Güneşim.Yıldızım,Ayım,Akan Kanım.
Bitmeyen Masalım.Bahçedeki Çiçeğim,Çiçekteki Rengim.Gökyüzüm,Denizim Sen.

Sevdamın Adresi,Aşkımın Menzili,İçimdeki Tat,Yaşadığım Yaşadığım Hayat Sen...Sebebim,
Niyetim,Geleceğim,Geçmişim,Bilinmezliğim,Karar lılı ğım,Kararsızlığım Sen...
Bitmez Yolculuğum,Sonsuzluğum.Sen Gözüm,Elim,Yüreğim.Beyaz Kelebeğim,Bebeğim Sen...

Hani Gidecek Olsan Yoluna Sererim Tüm Kır Çiçeklerini.Bilirim Basmazsın Çiçeklere de Yine Kalırsın Benimle.
Üzülecek Olsan İçim Erir, Kalırım Öyle.Seni Üzen Bir Şey Beni Bin Üzer İnan...
Kırıyorsam Seni Bu Benim Dengesizliğimdendir,Şaşırmışlığımdandır. Kendimle Kavgalıyım Ben.

Bir Yanım Sana Tutkun,Bir Yanım Çok Bencil.Kayboluşlara Vuruyorum Kendimi,Seni Üzdüğümü Bilmeden.
Her Kayboluşum Yara Açıyor Sende Biliyorum.Ah,Ben Nasılda Vurdumduymaz Olabiliyorum Bazen.
Bakma Bana Birtanem,İçimdeki Aşkın Büyüklüğünü Ölçme Sakın Bunlarla.Seviyorum Diyorsam Seni,Öyle...

Seni Bilirim Ben,Bir Tek Seni.Seni Söylerim,Seni Duyarın Heryerde Ve Herzaman.Sensiz Olmaya Gücüm Yok Artık.
Sensizliğe Katlanmak Benim Harcım Değil.
Seni Herşeyinle,Ay Parçası Yüzünle,Duruşunla,Gülüşünle,Bakışınla,Ko nuşmanla,Ç ocukluğunla,Olgunluğunla,
Güçlülüğünle,Zayıflığınla,Kabul Etmişim Bir Kere.Ne Değiş Ne de Değiştir Beni.Biz Böyle Sevdik Birbirimizi.
Seni Sen Yapan Ne Varsa Kabulümdür Hepsi.

Seni Özlemek Diye Birşey Var Hayatta Ve Bazen Öyle Dayanılmaz Oluyor ki..Yokluğunu Yaşamayı Beceremiyorum Üzgünüm.
Katlanamıyorum Anla Sensizliği Yok Hükmünde Sayıyorum.Sensizlik Diye Birşey Yok,Öyleyse Sensiz Kalmak da Yok...

Şimdi Hangi Denizin Kıyısındaysan,Hangi Göğün Altındaysan Önce O Sonsuz Maviliğe Sonra da Başını Kaldırıp Yıldızlara Bak.Aşkımı,Yüreğimi,İçimdeki Seni O Mavilere Yükleyip Gönderiyorum,Tut Onu Tut
Ve Bırakma...

ZyreC 13/11/07 20:45

ZyreC 13/11/07 20:53

Sence aşk nedir?

ZyreC 14/11/07 00:03

" Sen; karanlıklarıma gülümseyen güneşim, acılarımda sığındığım nefesim, gülümsediğimde gamzelerimsin...

Yine güneşin üzerine zifiri karanlıklara örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sana...Yıldızların geceye, sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yine..Üç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlık..İçimde sensizlik yalpalıyor sessizliği...Ürperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardan.Acılarının bağdaş kurup oturmuş yalnızlıklarda dayanma sebebin olan gamzelerimden seni mahrum etmekten korkuyorum...Sana sığınıyorum..Göz çukurlarının altındaki ince cizgilere sığınıyorum...

Yüreğimi sana bırakıyorum...Gece değil gözlerinde yaşanan...Sanki sıcak bir deniz gibi gözlerindeki nem....Bırak ne olur yüreğinden nefes alayım kurak topraklarıma...Bir dem cekeyim hücrelerinin ateşe vurulduğu saatlerde..Ve karanlıklar üzerime cullanmadan gözlerindeki güneşi sereyim karanlıklarıma.Yağmurların fırtınalara sarılmadan ben yüreğindeki Cennete gireyim..Hadi ellerini uzat...Yıldızlarin icinde yeniden doğalim ....Ummanların derinliklerini korkutmasin seni...Yıldızlara kapat o gülen gözlerini.

Bu sabah perdeleri açmayacağım gül yüreklim..Yüreğimde" güneşim" olmuşken yüreğin, karanlıklara gülümsüyorum bir cocuk misali...Gamzelerimde acan gülüşlerin varken baharlara küskünlügümü ilan ediyorum....Bırak acıların ecel tarlam olsun...Gözyaşların ise son nefesim..Kücücük ellerimle gecelerin koynunda ıslattığın gözbebeklerini silemesem de bırak yüregindeki tüm umutları bir nefes diye içime cekeyim...Aslında bir özür borcluyum sana....Gözyaşlarından düşen her damlayı yüreğimle öpemediğim icin...

Yüreğine düşen sızıları ve sancıları söküyorum ellerimle...Gözlerini ıslatan yağmurlarla kavgalardayım..Aldırma gömleğimin kan revan icinde olduğuna...Bırak aksın canımdaki nefesim yollarına...Aksın ki gönül bahcendeki kuru toprakları kanımla ıslansın...Sen uyurken geceleri, ben sana gelmekteyim...Saclarını çözüyorum kırmızı tokalarından, her teline yıldızları giydirmek için...Ben nefesini geceye bıraktığın dudaklarindan bir dem sıcaklık alıyorum..Ne olur kızma , seni öpmek icin değil ; kuruyan dudaklarına Cennetin mis kokan nehirlerini bırakmak icin...

Ve bir gün karanlıklarda kalırsam, gözlerindeki güneşi giydirecegim gözlerime...Bir gün ayazlarin icinde uykusuzluğa isyan edersem, yüreğindeki Cennetin en güzel bahcelerine uzanıp huzuru doldurucağım gecelerime...Sen " hasretini ve umudunu " ektiğin ciceğe ben her gün yüreğimin denizlerinden sevdamı bosaltacağım...Ektigin cicege dokunduğun her an ben uzaklardan senin icin bir beyaz güvercin kanatlandıracağım..Kanatlarında yüreğim, gözlerinde ise gülen gamzelerimin olduğu..

Hadi, uyu ne olur birazdan sabah olacak...Gözlerini kapat..Sanma ki ben seninle uyuyacağım..Sen uyudugun zaman kirpiklerine gökkusagın en güzel renklerini dikmekle uğraşmalıyı..Ve ki sen güneşe gözlerini açtığında ben karanlıklarda sana ve yüreğindeki günahlarına yanıyor olacağım..Ve sen baharlara gülümserken, acılarla yaralanmış bedenine yüreğimin sevda elbiselerini giydirecegim....Korkma, sancılarından...Gözlerini kapat sen...Gözlerini güneşe açtığında ben olmayacağım yanında..Ama ben senin ruhunun en derinlerinde sana yaşıyor olacağım....

" Sen ki gül yüreklim;
Karanlıklarıma gülümseyen güneşim,
Acılarımda sığındığım nefesim,
Gülümsediğimde gamzelerimsin...
Hadi gözlerini kapat yıldızlara.
Ve ben, gözlerindeki Cennetin icinde nefes alıyor olacağım.."

RuYa 14/11/07 00:47

Bu BagLanti bi bende mi kesiLio ..:177:

ZyreC 14/11/07 00:50

Hepimizde aynı

RuYa 14/11/07 00:54

Gerginim. Gitsem mi napsam biLmiyorum.. :(
Cok kotuyum..

Sen nasiLsin , neLer yaptin..

ZyreC 14/11/07 00:55

Bütün gün merak içinde seni bekledim. Hiç bu kadar oturmamıştım bilgiayarın başında. İstersen git dinlen. Kafanı biraz dinle.

RuYa 14/11/07 00:56

Cok korktum Rusen..

Yine Allah korudu..

ZyreC 14/11/07 00:58

Canım benim. İnş deden en kısa sürede iyleşip ayağa kalkar.

RuYa 14/11/07 01:04

Evt , ins.. :(

Ne gusel seyLer eklemissin..

..

ZyreC 14/11/07 01:07

Seni beklerken bi şeyler ekliyim dedim...

RuYa 14/11/07 01:10

GozLerimin ici yanio..

uF..

yatsamda uyuyamam ki simdi..

ZyreC 14/11/07 01:12

Üzme kendini artık. Dua et bol bol dedene.

RuYa 14/11/07 01:15

Nasilim biliomusun..
kendi dusuncelerim dahi yoruyo.. keske dusunmesem.. cok derin uyusam.. ari kovani gibi beynim.. :)

Satan22 14/11/07 01:23

geçmiş olsun ya..:65:

RuYa 14/11/07 01:26

Gecti gibi... saoL.. :)

Dr kontroLu aLtinda , yirtti yine

ZyreC 14/11/07 01:27

En kısa sürede ayağa kalkacak. Merak etme sen.

Satan22 14/11/07 01:27

çok üzüldüm.. umarım biran önce kalkar..:85:

RuYa 14/11/07 01:30

Ben ona agustosta tansiyon hapLarini vermistim.. baktim hepsi duruyo..

hic kullanmamis ki.. ???

Inatciligi yuzunden hepmisi korkuttu..

Neyse.. geLmis gecmis oLsun. :)

ZyreC 14/11/07 01:32

Yav satan bırak artık şu oyunu. Dünyaya gel :)

RuYa 14/11/07 01:35

Ne oyunu oynuyo koca bebek.. :)

ZyreC 14/11/07 01:37

Crysis diye bi oyun indirdik. Onu oynuyo :)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:48 .