![]() |
söle teyzene Saygı bizden:11: görüşürüz
|
Oke Cnm Nese Biz Yemek Yicez Ben Biras Gec Cwp Werebilirim
|
afiyet olSun ;)
|
ben kacarrrr
|
:64:
|
ya ben cikiommm hepinizi coook sewiomm byee
|
nasılsın kız almanyada havalar nasıl?:D
|
ii cnm senden
|
iyiyim tşk..ben de yeni döndüm vana.keyfin nasıl?pek rastlaşmıyoruz ne yazık ki sen artık geldiğinde cvp yazarsın:)
|
suhde hanm merabalar nasılsınız gorusmeyeli.
döns ne zamana hayırlısıyla? |
En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyoru.Hep Mutlu Ol..
|
sagol beyzacimmm
|
hmm... |
bne nie bu sayfadayım...:D $aka $aka canım karalamak istedi o yüzdeN (: kızma kendi sayfamı çoq karaladım $imdi balandırılacam((: |
mutlu yılLar !!!
Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene canım bne yarıN sabah yola çıkıom o yüzdeN buqüN saNa "iyi ki doqduN canım " demek istedim(yarıN adına;)) yukarıdaki şarqıyla... :111::106::69::4: |
sagol cnm
|
slm cnm
|
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..KONU AÇTIM BEN, ÖNCE MODLAR TARAFINDAN İNCELENECEKMİŞ,AÇILIR BİRAZDAN İNŞALLAH..İYİ Kİ DOĞDUN..:)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yıllar Canım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu da pastan Canım ... Bir dilek tut ve üflee.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] En güzel günler.. En iyi gelecek... Mutlu bir hayat.. Seninle olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve... Sıra geldi hediyeni (hediyelerini) açmaya... Aç bakalım canikom .. neler varmış... (: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen herşeyin güzelini hak ediyorsun... Sonsuz sevgilerimi sunuyorum.. Yüreğine... :106::106::106: :45::45: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Senin Doğum gününü kutlamak icin sabahın köründe foruma geldiim (: (: .. |
nice mutlu yıllara şühedacım..;):)
|
Suşim benle tod__Senle cansu için konu açtık da bakalım nolacak bizden önce açanda varmış ......................ne diim şimdi bilmiorum neyse sen görürsün duyurular ve site haberlerinde..;)
|
biraz geç oldu ama net kesildi sabah ksr bakma:)benden de sana bi pasta:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
DoĞum GünüMüs KuTlu Olsun SusiCim :D :D Daha nice yıllara canım doğum günün kutlu olsun!!! :106::106::106::45::45::45:
|
Suşimmmmm..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Suşimmmmmmm nice yılLara hep birlikte... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ßu uçakta hediyen...:) çok kaldın almanya da artık gel die aldım bu uçağı çabuk dön.........:) SenLe Cansu için bugün erken kalktım..konuyu açiim die.....:106: :)..çiçeklerden biri sen biri cansu...:) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
siz
içinizdeki mutluluğu yüreğinizdeki sevdayı teninizdeki ıslaklığı sakın kaybetmeyin hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninizden yaşadıklarınıza inat Sizi seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümseyin olmaz mı? nice yıllara...ama hep birilikte...;) |
Tşk hepinize... (Sibel çiçekler içinde tşk...) :) :)
|
Sevgili kardeşim _kolera_.Anlaşılan bugün senin doğum günün.
Nice nice mutlu yıllara, iyiki doğdun.:2: |
canım arkadaşim, doğum günün kutlu olsun Allah sevdiklerinle hayırlı mutlu uzun ömürler versin. |
canım aysun sana ulaşamamış benim kutlamamı istedi...seni çoğğ özlemişş...bunlar ondan sana...:106::106::45::64:
|
DoĞum GÜnÜn Kutlu Olsun
|
iiki doğdun canımmm:106::69:
|
coook sagolun arkadaslar hediyeler pastalar ve en onemlisi sicacik sewginiz iciinn sizi coook osledimmmmm
|
ee gel artık o zman:)biz de seni özledik
|
slm kuzenm:)
|
slm suhedanın kuzeni
|
slM..:)
|
slm millet basta kuzenim :) za beyza buraysan ses wer bisi sorcmm
|
burdaim