![]() |
bulabilsem sorun kalmıycak zaten..:) ulaşamıyom ki bi türlü n tel var ne bişey var.. elbet çıkar bigün ortaya ama bakalım n zaman... boşver şimdi beni sen napiyon nettin hafta sonun nasıl geçti...
|
Super yogun gecti cok yoruldum.. sonra uzun uzun konusuruz Jelibon.. Isimin basina donuyorum.. Kendine iyi bak , moralinin belini bukme.. Yoksa ben senin kulagni bukerim :) Dittm... |
tmm ruya.. kesin mangal yapmışsındır bide halay çekmişsindir o yüzden öle yoğun geçmiştir...:72: sende kib..
|
Canavar - ( Necip Fazil Kisakurek... )
|
~ ilham - ı Aşk ~ Muthiş
|
Bir şiirin güzelliğine büründürsem seni, notalar taksam sesine
Salındırsam bahar akşamlarında gün batarken, bir kitapta seni yazsam, Dua diye okusam seni günaha girsem, tövbe etsem yeniden günah diye İşlemek için seni, bin kere tövbe etsem, bin kere tövbemi bozsam İşte güzelliğini sevdiğim yerindeyim hayatın Kendimleyim.. Başıma buyruk.. Yüreğime egemen.. Aklımdan uzakta bir yalnızlık akşamında İyiler uykuya çekilmiş Kötüler müteyakkız ve işbaşında Sıradan bir karanlık kucağını açmış bekliyor Hiçbirşeye aldırmadan yürüyorum Kendimleyim.. Başıma buyruk.. Yüreğime egemen.. Başladığı gibi sürmüyor yaşam Bir yağmur başlıyor beklemediğim İçim ıslanıyor.. Notalar kayboluyor.. Kitaplar yakılıyor seni yazdığım Günahlarımı af ediyorlar, Günahsız ve heyecansız çırılçıplak kalıyorum Utanıyorum.. |
Sezen Aksu - Rumeli Havasi..
|
( Turkish Dream Company )
:4: |
Sezen Aksu - Helal ettim Hakkımı
Helal ettim hakkımı.. söz : sezen aksu - meral okay müzik : goran bregovic gözü kör, dili taş duvar konuşmaz istasyonlar trenler çığlık çığlık ayrılık katar katar bir bahar akşamıydı beni burda koydun yar söz verip de almadın sarı ayva kızıl nar yemin ettin bin kere kutsal kitap üstüne ben ölemedim bi türlü vurgun vurgun üstüne tutamadın ahdını düğün bayram ettiler baban yazdı bahtımı bizi kurban seçtiler ben başka yastıktayım sen ele kuşak çözdün ne ben mahremim ne sen kavlimizi sen bozdun bahtiyar ol gözüm yok rabbim verir sabrını bu hesap böyle bitsin helal ettim hakkımı tabi tabi allah sabır verir.. |
Huhu kimsecikler yokmu...:72: aç bi çokoprens var burda belki bişeyler yedirirsin..:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:32 . |