![]() |
Ve..
Haydi tut ellerimi sıcacık yürüyelim Bulanık bir sonbaharı saçlarına sindirerek Eski coşkular yoldaşı çınar gölgelerine Bastırılmış tutkuların deprem kuşaklarına Hırslı çocukların yürüdüğü sokaklara Al kurumuş yapraklar gibi sakla bu hüznü Ölümle oynayan çocuklardık daha Alaca gömleklerimiz sızıyordu tenhalara İşte yine pencereden atılmış İntihar süsü verilmiş bembeyaz bir yüz Bir kadının sevdasını bıçaklıyor güz Herkes dulbaşına kalıyor Çiçekler çürüyor Çürüyor solgun dostluklar Bir nabız vuruşu duyulsun tut Ölü kentin aylak karıncaları saklasın suskusunu Devinsin sarhoş yosunlar durmadan Edilgen kaygıların burgacını tırmanalım Tutunalım karanlık dallarına selvilerin Kimselerin duymadığı çığlıklarımız Ulansın birbirine Tut ellerimi sıcacık tut.. Aydın Hatipoğlu |
Gönlüm Yangın Ertesi.. Yine avlusundayız Güvercin göklerinin Mor ayazlar avlusu Günlerden pazartesi Mahmur sevda yorgunu Çıkmıyor sabahlara Ey cinayet vurgunu O dalgın gülümseyiş Masalarda çizilmiş Bir resim terkisinde Söylenmemiş acılar Hiç yaşanmamış gibi Hem tende duymak teni Canı candan saymamak Vermek her isteyene Tabaktaki bozukluk Nerde bardaklar nerde Nerde sevgi pınarı Alazı vurdu geçti Yaktı cemalin narı |
Stop Violence - Against Women
|
Destina - Yeni Türkü
Dün gece sen uyurken ismini fısıldadım.. ve hayvanların korkunç öykülerini anlattım.. Dün gece sen uyurken çiçeklere su verdim.. ve insanların korkunç öykülerini anlattım onlara .. Dün gece sen uyurken.. yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana işte bu yüzden sırf bu yüzden yeni bir isim verdim sana.. destina.. Sen öyle umarsız uyusan da bir köşede işte bu yüzden sırf bu yüzden yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için seni bu denli yıktıkları için destina yaşamımın gizini vereceğim sana.. |
Leman Sam - Ayrılığa dayanamam....
Yolu buldum izi kaybettim.. Ben oldum bizi kaybettim.. Esasta gizi kaybettim.. Oyle gezerim..oyle gezerim.. Ayriliga dayanamam... |
Aşk ...
Mutluluk veren şarKi.. |
Bir Şeyin Adı.. Önce, büyük büyük düşündüm; Sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. Özdemir Asaf |
slm ben geldim.. n habersin yaw bağllantı yok iki gecedir giremiyorum bi türlü.. ruşen seni aradımı...
|
Hızsızlık operasyonu..:72: tarih 23/01/2008..saat 05:36.. yer RuYa kişisel sayfası.. Gerçek kesit..:11:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] + satan yaw nie geldik buraya.. - yaw abi su bi ya bi sus..:72: şimdi uyanıcak...:72: bikaç eşya alıp çıkıcaz..:72: + abi şu şiirleri kapsak yeter bize..:72: - nan olum şiirleri napcan mannaak..:11: + abi bunlar özel seçilmiş hepsini bi arada bulmak çok zor...:72: antika bunnar..:72: - nan olum üsk katta sesler var uyandı galiba tüyelim..:72: topuklara kuvvet..:11: bak ışıkta yandı..:72: koş ulan koş...:72: can sıkıntısı adama neler yaptırıyo allam..:72: hepten yemiş bu sato galiba..:72: (kendi görüşüm yane..):11: |
Istesen verirdim ki siirlerimi.. :( Ben cok korkarim hirsizdan. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 . |