![]() |
Arwen- darkness, sweetness, sadness, weakness..
Gel.. Biliyorum, konuşucak birşeyimiz yok Ama yine de gözlerini al gel Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini Beni biri severse inanmam Seni biri severse utanırsın Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel Biliyorum konuşacak bir şeyimiz yok Ama ıstırabım sende, mutlaka al da gel.. Cezmi Ersöz |
Cezmi Ersöz' e devam..
Hayallerini Yak Evi Isıt.. Sevgim seni yurduna getirdi: tuzak ev,dilsiz baba,yenik anne... İşte hepsi bu... Hayallerini yak,evi ısıt. Gideceğin en büyük oda arka odan. İçerden sesleri geliyor annenle babanın, yanlış ilişkiler ayaklarını yerden kesiyor. Artık biliyorsun çarpınca duvara ne kadar acıyacağını kalbinin. Sevgim seni yurduna getirdi... Arkadaşların çok uzaklara gitti. Sevmeden seviştiler özgürlük adına Kaptırmadan kendilerini hiçbir şeye, bütün hazları tattılar. Sense evinde kaldın, acıları gömme töreninde. Katı kuralların vardı, tutucuydun onlara göre. Döndüler sonra birer birer sana sordular yine de kaderlerini. neydi yaşamak, neydi hayatın anlamı... Bütün yanlış ilişkiler seni yurduna getirdi. Artık biliyorsun yere düşünce ne kadar acıyacağını kalbinin. Sevgim seni yurduna getirdi. Littlest Things - Lily Allen |
slm ruya n habersin.. nasıl oldun...
|
Kalbini Bir Issızlığa Emzirirsin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İncitir tenini Kim olursa olsun sevişmek, İncitir yüzleri olmayan bedenlerin Kimsesiz hazları... Çarmıha gerilmiş ruhlar Döner boşluğun çarkında. Bir elin burada, bu aşksız zamanlarda, Bir elin yorgun kalbinde, Döner bir gün döner diye beklersin, Tenini incitmeden kalbinin kapısını açacak el, Eldeki incetilmiş büyü, sabır, yangın... Beklersin, beklersin... Beklerken, Kalbini bir ıssızlığa, umut dolu bir yokluğa emzirirsin... Cezmi Ersöz |
Kendini Saklama Çiçekleri.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biz aşk bahçemizi küçük tuttuk seninle içinde güvensizlik ağaçları küstüm otları kendini saklama çiçekleri Özlem kirlibir kan gibi yüreklerimizi boğmasın yalnızlık karanllık bir orman gibi çökmesin içimize diye Biz aşk bahçemizi küçük tuttuk seninle.. |
Sen
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen; Güzellik uykusundan kalkıp Sırtına serili kara inat Gözlerini umuda çeviren Bir çiğdemin güneşe olan sevdasıydın Sen; Bir yanı susuzlukla inleyen Bir yanı korkuyla titreyen Dağ ceylanının suyla kavuşmasıydın Sen; Kısacık ömrüne inat Gökkuşağın tüm renklerini Çiceklere nakış misali dokuyan Narin bir kelebeğin hayata gülüşüydün Sen; Ölümle yaşam arasındaki İnce çizgiye inat Ekmeğini karanlıktan kazanan Bir madencinin aydınlığa bakan yüzüydün Sen; Ölüme inat Küçücük yüreğinde Ölümsüz bir sevdayı yaşayan Yarım bir adamın son yaşama sevinciydin. |
|
....
|
mrb...
|
Selamlar.. Notalar esliginde bir gelis olmush. Kemani cok severim.. Lakin bu kisiselin resital sahibi yalnizca benim :) Keyfli paylasimlar... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:28 . |