![]() |
:11: Burdamı yazılır Siyo :11:
|
|
Süngü..
Kardeş payı yapmak için mi uzattın süngünü elimdeki elmaya.. |
Hoş Bu Dünya
Günler koşuyor istirap rayinda Geceye, geceye... Dilenci bir dilim ekmek peşinde, Hasta son deminde. Yine de mesut anlarin Rüyasi çekiyor insanlari Hayata... hayata... Keder doluyor içimize Her saat, her dakika, Neş'eyi göremedigimiz oluyor Seneler boyu... Bunun da zevki başka. Ufuk mavisi ümitler piril piril Hoş bu dünya. |
|
Vhe .. Cuma Aksami... :2: Mini tatiLim icin start veriLmistir.. ver eLini meLankoli.. :69: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuş.. Eski bir aynada çoğalıyordum. Birden On, onken yirmi; büyüyor kalabalığım. Fırıncı, demirci, sabuncu, meyhaneci; Deniz ben, sokak ben, ağaç ben, yalnızlık ben. Kendimi içiyordum bardaktan, kendimi Dişliyordum elmada.Yat kalk, uyu uyan Çevreye serptiğim benler içinde ben Sonra gün battı, morardı dağların ardı. Bir kuş öttü ovada, başka bir hamurda, Aynamızda ay ışığı gibi yansıyan.... Kaynak: Elleri Var Özgürlügün |
Bir Sevgi Türküsü... Akşam soğan kavrulan evlerde Yoksul bir çorbayı ateşe koymadan önce Son geleni bekler gibi Seni beklemek.. Bir yudum alır gibi bir kadeh buzlu rakıdan Çocuk annesine güvenir gibi.. Sonu belirsiz bir yolculuğa çıkar gibi Hiçbir şey olmuyormuş gibi sevmek seni.. Hiçbir yalanda, hiçbir kandırmada payı olmamak Hiçbir kaygının peşinde küçültmemek kendini Bir yaz sabahında balkondan nasıl bakarsa Dışarıya salınmamış çocuklar Biraz özlemle ve biraz sevinçle Nasıl bakarsa o çocuklar sokağa Senin yolunu hiç yılmadan gözlemek Benim için ölümsüzlükle birdir.. Hep yüzünde kalmalı bu gülüş Bu seni çağlara direnecek bir yontuya Döndüren bu sevinç pırıltısı hep kalmalı yüzünde Hep bu kadar büyük ve bu kadar güzel olmalısın Bu kadar ölümsüz ve bu kadar olağan.. Afşar Timuçin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bir Tutkunun Türküsü.. Neden onu görünce Karışıyor ellerin birbirine.. Onu görünce neden Kendini bırakıp gidiyorsun giderken.. Bırakıp gidiyorsun ve sende Sevinç gibi bir acı koyuluyor Öyle durup kalıyorsun gecende.. Onu görünce sende neden Bin tohum ekiliyor birdenbire Birdenbire nice ürün kaldırılıyor Onu görünce neden hızlanıyor Suların akışı kendi kendine.. O gidince neden başka birisin Adın başka, susuşun başka, sesin başka O gidince hiç kimse değilsin Tükenmiş bir rüzgârsın ağaçta.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Afşar Timuçin |
Çocuğun ve Kaptanın Türküsü.. Kaptan amca beni geçerken Karşı kıyılara bırakır mısın? Oralarda ne mi var? herşey Çocuklar, sesler, ışıklar var Bayramlar ve her türlü uzaklar.. Kaptan amca beni bırakır mısın Gittiğin kıyıların ötesine? Oralarda ne mi var? herşey Oralarda çalgı var, sevinç var.. Kaptan amca beni götürmez misin Gittiğin güzel yerlere şimdi? Uzakların tutkusu nicedir Çöller gibi yakıyor içimi.. Afşar Timuçin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 . |